Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ράινα μπλέκεται σε νέα περίεργα μονοπάτια.

Δεν μασάει η Ράινα ή Δημητρα όπως θέλετε πείτε την…

Απρόβλεπτο θα είναι το μέλλον της Ράινα, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Η ηρωίδα αυτή δε θα φύγει εύκολα από τη Μάνη. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του κυκλώματος, βοηθώντας τον Κουράκο να φτάσει πιο κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την Ράινα τελευταία στιγμή – Η πραγματική της ταυτότητα

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι πιάνει ο Χρήστος την Μυρτάλη και τον Αλέξη στο κρεβάτι

Όλα θα πάνε καλά, όμως η μοίρα θα της φέρει τα πάνω κάτω. Θα βγουν πολλές κρυφές πτυχές του εαυτού της στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να μπλεχτεί σε περίεργα μονοπάτια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τότε θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αφεντικό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει φρένο στην Μυρτάλη

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ θα φροντίσει να μη την αφήσει σε ησυχία. Το μεγάλο αφεντικό θα κυνηγήσει την υποτιθέμενη χορεύτρια, σύμφωνα με το youfly, με αποτέλεσμα η ίδια να κινδυνεύει σημαντικά στα νέα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δίνει εντολή θανάτου για την Αθηνά

Όπως φαίνεται, η Ράινα, σαν χαρακτήρας, θα έχει μεγάλο μέλλον στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Θα καταφέρει να επιβιώσει ή όλα όσα σχεδιάζει θα τιναχθούν στον αέρα; Θα μπει στη ζωή της κάποιος νέος έρωτας; Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close