Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Αρετή   

Κι όμως, η γέννηση της εγγονής τους, θα φέρει ξανά το ζευγάρι της σειράς. Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή, αποφασισμένος να διαγράψει την Ιουλία από το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Το μωρό αυτό δε θα ενώσει μόνο τις δύο οικογένειες, αλλά και το ζευγάρι, καθώς η Αρετή θα τον παρακαλέσει να σκεφτεί λογικά και να επιστρέψει στο σπιτικό τους.

Ο Στάθης δε θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Συνειδητοποιεί πως η Βασιλική τους χρειάζεται ενωμένους και αγαπημένους στο πλευρό της. Έτσι, με βαριά καρδιά, επιστρέφει στο σπίτι του, με την Αρετή να πετάει στα σύννεφα.

Η-Γη- της -Ελιάς- Στάθης- Αρετή-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Ο Στάθης αφιερώνεται στη Βασιλική και στο μωρό, αδιαφορώντας για την Αρετή. Εκείνη βλέπει πως ο άντρας της δεν είναι ο ίδιος με παλιά, πονάει μέσα της, όμως δεν υποχωρεί. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει δυνατό αυτόν τον γάμο.

Τα νέα της “επανασύνδεσης” γίνονται γνωστά και από την Ιουλία. Αν και η ίδια δείχνει πως δεν πέφτει από τα σύννεφα σύμφωνα με το  youfly.com , μέσα της πονάει πολύ. Υπήρχε κάπου καταχωνιασμένη η ελπίδα πως θα είναι ξανά μαζί.

Η-Γη- της -Ελιάς- Στάθης- Αρετή-

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει με τον Ισίδωρο και έρχονται εξελίξεις

Έτσι, λοιπόν, ο Στάθης και η Αρετή γίνονται ξανά ζευγάρι, όσο η Ιουλία προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον Κουράκο, στην γη της ελιάς. Αντίστοιχα, όμως, εκείνος βλέπει πως η αγαπημένη του σύζυγος γίνεται όλο και πιο απόμακρη σταδιακά. Δύο γάμοι περνούν μεγάλη κρίση κι ένας έρωτας παλεύει να σβήσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close