Η-Γη-της-Ελιάς-Δαχτυλίδι-Ανδρέας-Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Σταύρο Βρεττάκο γιο του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι.

Δεν το περίμενα πραγματικά…

Μια ιστορία που μας έχει απασχολήσει από την αρχή κιόλας του δεύτερου κύκλου αφορά το κύκλωμα που βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις κάποιου άντρα με νεαρές γυναίκες ο οποίος στη συνέχεια της σκοτώνει εν ψυχρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Γη της Ελιάς: Τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων: Ο Ιπποκράτης ζει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Μάλιστα σε ένα βίντεο ο θύτης φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων με τον Λυκούργο και τον αστυνόμο Κουράκο να κινούν γη και ουρανό για να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων θα εμφανιστεί στο κλαμπ στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων: Ο Ιπποκράτης ζει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Πρόκειται για έναν γνώριμο του Σταύρου Βρεττάκου του γιου του Ιάκωβου που ανήκε στην ίδια συμμορία στην οποία ήταν μπλεγμένος, κι εκείνος και του είχε κλέψει το δαχτυλίδι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Δολογονία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Το αφεντικό του κλαμπ του είχε δώσει εντολή να φορά το συγκεκριμένο δαχτυλίδι όταν κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις, να σημειώσουμε πως το αφεντικό του κλαμπ που βρίσκεται κάτω από τον Κωσταντίνο στην ιεραρχία μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη το οποίο όμως εκείνος δε γνωρίζει.

Είναι ο Ανδρέας Γεωργίου πίσω από όλα;;; Νομίζουμε πως ναι

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close