Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό της Αντιγόνης & που βρίσκεται το παιδί της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές – Πού είναι το παιδί της Αντιγόνης και γιατί το έκρυβε

Αχ βρε Αντιγόνη και να ήξερες τι σε περιμένει…

Πριν λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε πως η Αντιγόνη έχει παιδί. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σοκ στην οικογένεια των Βρεττάκων. Το μεγάλο και ένοχο μυστικό της Αντιγόνης βγαίνει στην επιφάνεια από τον Μάνο.

Η Γη της Ελιάς-που-βρίσκεται-το-παιδί-της-Αντιγόνης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην Αθηνά και στον Ιάκωβο

Ο ετεροθαλής αδερφός της ήταν εκείνος που είχε προσλάβει ντετέκτιβ έτσι ώστε να μάθει όλη την αλήθεια για την ζωή της μέχρι και σήμερα. Όταν ο ντετέκτιβ αποκαλύπτει πως η Αντιγόνη έχει παιδί αλλά το κρύβει ο Μάνος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

 

Τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια του Μάνου τον αφήνουν άναυδο. Αναρωτιέται πως μπόρεσε να κρατήσει κάτι τέτοιο μυστικό και γίνεται έξαλλος με την Αντιγόνη. Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει με τον πατέρα του, τον Ισίδωρο.

Η Γη της Ελιάς-που-βρίσκεται-το-παιδί-της-Αντιγόνης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει τον Στέφανο και από την Ελένη

Η Αντιγόνη δεν ξέρει τι την περιμένει και περνάει όμορφες στιγμές στο Σούνιο, στο πλάι της Μαρίας. Οι δυο τους μιλούν για ιστορίες του παρελθόντος και ξετυλίγουν το κουβάρι των αποκαλύψεων. Τι συμβαίνει όμως με αυτό το παιδί γιατί η Αντιγόνη το άφησε σε ίδρυμα;

Σύμφωνα με το MyTV ο Μάνος αποκαλύπτει πως το παιδί αυτό υπάρχει όμως δεν μπορεί να το εντοπίσει. Την αλήθεια για το που βρίσκεται την ξέρει μόνο η Αντιγόνη η οποία δείχνει ότι δεν θέλει να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του Ισίδωρο

Τι την οδήγησε αυτή την απόφαση; Τι την έκανε να αφήσει το παιδί σε ίδρυμα; Ο Ισίδωρος μαθαίνει από τον γιο του την συγκλονιστική είδηση για την Αντιγόνη και σοκαρίζεται. Από την άλλη ο Μάνος θα τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό που την εμπιστεύτηκε και που έστω και για λίγο την θεώρησε αδερφή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακριβό κειμήλιο των Βρεττάκων στα χέρια της Αθηνάς

Όλοι ξεκινούν να φοβούνται ότι η Αντιγόνη κρύβει κι άλλα μυστικά. Τι την βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια; Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει και ο Μάνος μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια έτσι ώστε να βρει την πικρή αλήθεια. Θα μάθει η Αντιγόνη ότι την παρακολουθούν;

Η Γη της Ελιάς-που-βρίσκεται-το-παιδί-της-Αντιγόνης-

Close