Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην Αθηνά και στον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην Αθηνά και στον Ιάκωβο.

Ε έλεος πια … Μα σε όλα να ανακατεύεται αυτή η γυναίκα;;;;

Φαίνεται πως το ζευγάρι αυτό δε μπορεί να ησυχάσει. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρχονται ξανά κοντά στην γη της ελιάς, με την Αρετή να φέρνει την καταστροφή, για ακόμη μια φορά. Στην προσπάθειά της να διαλύσει τον πρώην σύζυγό της, τον Στάθη, η Αρετή οργανώνει μία επικίνδυνη παγίδα, στην οποία “πέφτουν” ο Ιάκωβος και η Αθηνά!

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος και η Αθηνά έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, για να σώσουν την Μυρτάλη. Της πέρασαν το 1% της περιουσίας που ζητούσε από τον Ισίδωρο, με σκοπό να περάσει όλη η επιχείρηση του πατέρα της, στο όνομά της.

Αυτή η καλή πράξη τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Η Αθηνά, αποφασισμένη να παραδοθεί σε αυτόν τον έρωτα, κλείνει ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο της. Ο Ιάκωβος σχεδιάζει να την καλέσει στο σπίτι του, τη στιγμή που ο Στάθης απουσιάζει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά κάνουν έρωτα

Λίγο πριν ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρθουν κοντά, η Αρετή χαλάει κάθε ρομαντικό στοιχείο, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να παρακολουθήσει τον Στάθη, στήνεται έξω από το σπίτι του Ιάκωβου!

Ευτυχώς το ζευγάρι προλαβαίνει να αντιληφθεί την πρώην του Καπερνάρου και ακυρώνει το ραντεβού. Η Αρετή παραμένει έξω από την πόρτα κρυμμένη, θέλοντας να δει τι κάνει ο σύζυγός της. Ο Ιάκωβος, εξοργισμένος, θα της μιλήσει με τον πιο απότομο και σκληρό τρόπο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Η Αθηνά θα γυρίσει στο σπίτι της. Κάτι μέσα της φωνάζει πως τελικά δεν είναι καρμικό να σμίξει με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με το Youfly.com  θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close