Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη έχει παιδί.

 Νέα μπόρα  μυρίζομαι στη Μάνη… Βλέπω Μάνο και Ισίδωρο να παίρνουν υπογλώσσια…

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ, πρόκειται να συμβούν πολλά και συνταρακτικά γεγονότα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Αντιγόνη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, όταν ο Μάνος ανακαλύπτει ότι έχει παιδί! Παράλληλα, ο Στάθης και η Βασιλική αποφασίζουν να πολεμήσουν την Αρετή…

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Η Αντιγόνη, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μάνη, μας έχει απασχολήσει. Ειδικά με τον αγώνα που έκανε μέχρι να την αναγνωρίσει και να την αποδεχθεί ο βιολογικός πατέρας της, ο Ισίδωρος, και ο ετεροθαλής αδελφός της, ο Μάνος. Βέβαια, όσον αφορά τον δεύτερο, εξακολουθεί να κρατάει τις επιφυλάξεις του γι’ αυτόν τον λόγο έχει αναθέσει σε ντέντεκτιβ να κάνει φύλλο και φτερό το παρελθόν αλλά και το παρόν της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Πρόσφατα, όμως, είδαμε την Αντιγόνη να πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και να συναντάει τη Μαρία. Μία συνάντηση που έχει αφήσει αναπάντητα ερωτήματα για μία ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ των δύο γυναικών στο παρελθόν και έχει σημαδέψει τη ζωή της πρώτης.

Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα κομμάτια του παζλ θα μπουν σε μία σειρά και θα συνδέσουν τις παραπάνω, παράλληλες, ιστορίες…

Όλα αρχίζουν όταν ο ντετέκτιβ καταφέρνει να ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της Αντιγόνης και ενημερώνει σχετικά τον Μάνο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γυναίκα, παρόλο που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, αλλά να παραμείνει αφοσιωμένη μόνο στην ιατρική, έχει ήδη ένα παιδί!

 

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διαγράφει τον Αποστόλη

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

 

Μόνο που αυτό το παιδί, μέσω κάποιων περίεργων επαφών, το είχε δώσει είτε σε ανάδοχη οικογένεια είτε σε ορφανοτροφείο. Κάτι που έχει ξεκινήσει να το έρευνα και πολύ σύντομα θα έχει απάντηση.

Ο Μάνος σαστίζει με την παραπάνω αποκάλυψη και, χωρίς να χάνει χρόνο, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της αγαπημένης του, της Μαρίνας, και τη βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα πει τίποτα και πουθενά. Εκείνη τη στιγμή, της αποκαλύπτει ότι έμαθε από τον ντετέκτιβ που ερευνά την Αντιγόνη πολλά και διάφορα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει ένα παιδί και το κρύβει απ’ όλους.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Έπειτα, ο Μάνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά και τον πατέρα του, τον Ισίδωρο, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού πως θα διαχειριστούν την παραπάνω αποκάλυψη από εδώ και πέρα. Έκτοτε η Αντιγόνη, αγνοώντας όλα τα παραπάνω, βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close