Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να απειλεί την Εύα πως θα την καταστρέψει.

Εδώ βλέπουμε την Αρετή σε άλλη μία ψύχραιμη αντίδραση που δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.

Σε ρινγκ θα μετατραπεί το μανάβικο που θα συναντηθεί Αρετή και Εύα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του

«Πού το έμαθες εσύ αυτό το μανάβικο μαρή; Ο άντρας μου σ’ έφερε; (η Εύα άναυδη) Τι με κοιτάς; Νομίζεις ότι θα σουλατσάρεις ανενόχλητη σ’ όλη την Αρεόπολη σαν να μην τρέχει τίποτα; Σε γελάσανε αγαπητή μου!!! Στο ικάντε θα σε βγάλω για να μάθουν όλοι πόσο βγιόλα είσαι!»

Η Εύα αφού την αρχή μένει έκπληκτη με την νέα επίθεση θα της απαντήσει να μαζέψει το στόμα της, γιατί αλλιώς θα έχουνε άσχημα ξεμπερδέματα!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητο από την Αρετή: «Έχεις μεγάλο θράσος, με απειλείς κιόλας;;; Μετά απ’ όσα έκανες; Τι μας λες; Σκιάχτηκα τώρα!! Όπου σε πετυχαίνω, θα σε ξεφτιλίζω, πάρτο χαμπάρι! Μία σοφόρα είσαι! Θα σου κάνω τη ζωή μαύρη!

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι τα νιάτα μου

Εδώ είναι ο τόπος μου, θα σε βλέπουνε όλοι στο δρόμο και να σου ρίχνουνε ροχάλες! Δηλαδή ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Δεν στα είπανε καλά… εδώ είναι Μάνη, δεν είναι Αθήνα! Εσύ ήρθες για μαλλί, αλλά θα φύγεις κουρεμένη, στο λέω!»

Κάπου εκεί επεμβαίνει ο μανάβης παρακαλώντας την να σιωπήσει, η Εύα φεύγει, αλλά η Αρετή συνεχίζει μιλώντας ταυτόχρονα και στον μανάβη: «Ναι, τρέχα να κρυφτείς! Μη σε ξαναδώ μπροστά μου γιατί θα σε στουμπανίσω! Άντε μπράβο… βρωμιάρα!»

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν θα απολογηθώ άλλο για την σακαφιόρα!

«Κι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα! Εγώ αυτή που βλέπεις, θα την καταστρέψω! Κάτι σαν του λόγου της, τις κανονίζω για πλάκα! Θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που ήρθε εδώ για να μου φάει τον άντρα! Κάτσε και θα δεις! Αν δεν την κάνω εγώ να φτύσει το γάλα που βύζαξε, να μη με λένε Αρετή!»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close