Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού τα αποτυπώματα πάνω στο πακέτο λύνουν τον γρίφο.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…

Οι αστυνομικοί μεταφέρουν τον Άρη στο τμήμα. Πάνω του έχει βρεθεί ένα κινητό παλαιάς τεχνολογίας και 20 χιλιάδες ευρώ. Ο Κουράκος δίνει εντολή να ψάξουν το αυτοκίνητό του: «Να το κάνει η Σήμανση φύλλο φτερό και να «ανοίξετε» και τα δυο κινητά! Και το κανονικό του και το άλλο!

Πάρτε του αποτυπώματα και στείλτε τα αμέσως στα εργαστήρια.. Όταν τελειώσετε μην τον πάτε στο κρατητήριο. Τα κελιά είναι δίπλα- δίπλα και δεν θέλω να έρθει σε επαφή με την αδερφή του ακόμα. Κρατήστε τον σ΄ ένα γραφείο! »

Ο Κουράκος ανακρίνει τον Άρη και εκείνος κάνει τον ανήξερο και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. «Θέλω να πάτε τον Άρη στο κρατητήριο, στο διπλανό κελί από την αδερφή του και θέλω κάποιος να ακούσει
τι θα πουν, χωρίς να τον αντιληφθούν!»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο φόνος του Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς-Άρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Η Σήμανση εντωμεταξύ ταυτοποιεί τα αποτυπώματα του Άρη πάνω στο δέμα με την ηρωίνη: «Η Σήμανση ταυτοποίησε τα αποτυπώματα του Άρη Δήμα, πάνω στο δέμα με την ηρωίνη που βρέθηκε στο σπίτι της αδερφής του. Επίσης, στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν ίχνη του ναρκωτικού! Από το τηλέφωνο δεν βγάλαμε κάποια άκρη.

Να προσπαθήσουμε μέσω της κινητής τηλεφωνίας να δούμε σε ποιο μέρος ήταν αυτά τα άλλα τηλέφωνα..» Αργότερα ο Κουράκος ανακρίνει και πάλι τον Άρη που μοιάζει πια να τα έχει χαμένα:

«Άσε αυτό το ύφος και εξήγησέ μου, πώς βρέθηκαν τα αποτυπώματά σου στο πακέτο με την ηρωίνη και πώς βρέθηκαν ίχνη του ναρκωτικού στο αυτοκίνητό σου! Την πάτησες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη;

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την σκοτώνει και μετά βάζει τέλος στη ζωή του με ένα τρόπο άρρωστο

Δεν φόραγες γάντια όταν πήγες και έκρυψες το πακέτο στο
σπίτι της αδελφής σου. Δεν σε έχουν εκπαιδεύσει καλά! Κοίτα, αν μιλήσεις και μας δώσεις αυτούς που σε έβαλαν στη δουλειά, μπορείς να επωφεληθείς από κάποια προνόμια του νόμου και να την βγάλεις καθαρή!»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αντιγόνη μαζί στην Αγγλία;

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Ο Άρης μεταφέρεται στον Εισαγγελέα ενώ παράλληλα ο Δημοσθένης ωρύεται στο τηλέφωνο γιατί δεν τον έχουν σκοτώσει ακόμη! Την ίδια ώρα η Εύα είναι αρκετά κοντά να πάρει την ελευθερία της πίσω!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close