Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε καρέ καρέ τον φόνο του Μιχάλη.

Αχ βρε Αθηνά, ποια μοίρα σε καταράστηκε;

Ο Αλέξης, με πολλή προσοχή, πηγαίνει εκεί που είναι παρκαρισμένο το αμάξι του Μιχάλη. Φοράει γάντια και καπέλο. Κοιτάει προσεκτικά γύρω του τα κτίρια, μήπως και υπάρχει κάμερα. Κρατάει με προσοχή το κουτί
που έχει μέσα την βόμβα. Χώνεται με προσοχή κάτω από το αμάξι του Μιχάλη και πάει να την φυτέψει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη;

Ο Δημοσθένης δίνει και πάλι εντολή θανάτου για τον Άρη: «Αυτός προφυλακίστηκε. Μάλλον δεν μίλησε στον ανακριτή. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει στο μέλλον..

Η Δίωξη θα τον πλευρίσει και στην φυλακή, αυτό είναι σίγουρο. Να τον πλευρίσουμε εμείς, πριν απ’ αυτούς.» Αργότερα τον καλεί ο Κουράκος στο τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τον Άρη.

Την ίδια ώρα η Εύα απολογείται στο γραφείο του ανακριτή αλλά προκύπτει διαφωνία με τον εισαγγελέα και πρέπει να επιληφθεί το Δικαστικό Συμβούλιο για το αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την σκοτώνει και μετά βάζει τέλος στη ζωή του με ένα τρόπο άρρωστο

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αντιγόνη μαζί στην Αγγλία;

Η Ιουλία βρίσκεται κρυφά με τον Δημοσθένη και τον παρακαλάει να πείσει τον Στάθη να αφήσει τον δεύτερο ελαιώνα: «Αν ήξερα ότι θα τρέχω να νταντεύω και το Στάθη, θα ζήταγα πιο πολλά!»

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε παράκρουση – Ό,τι γουστάρω θα κάνω

Εντωμεταξύ η Εύα αφήνεται ελεύθερη και ο Ορέστης φτάνει στην Αρεόπολη. Ο Μιχάλης μπαίνει στο αυτοκίνητό του, ο Αλέξης ενεργοποιεί τη βόμβα και το αυτοκίνητο τινάζεται στον αέρα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close