Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα δούμε τι θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη.

Δεν την αδικούμε..

Στη «Γη της ελιάς» τα πράγματα δεν ησυχάζουν ποτέ, ειδικά για τους Βρεττάκους που βρίσκονται σε διαρκή αναστάτωση. Στα επόμενα επεισόδια, ο Μάνος έχει επιστρέψει σπίτι μετά από την περιπέτεια της απαγωγής και η Μαρίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την εγκυμοσύνη της.

Ακόμα και ο Ισίδωρος δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά και τη συγκίνησή του, μαθαίνοντας ότι θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς και μάλιστα, αυτή τη φορά θα είναι παρών από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξει τα μάτια του το εγγόνι του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

Όμως, την ίδια ώρα που ο Μάνος, η Μαρίνα και ο Ισίδωρος κάνουν όνειρα για το μέλλον, η Αντιγόνη νιώθει την πίκρα και την απογοήτευση να την πλημμυρίζει. Η ζωή της στην Αρεόπολη δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε και η παρουσία της μικρής Αγγελικής δίπλα της είναι ένα αγκάθι στα πλευρά της.

Η λύση που θα επιλέξει η Αντιγόνη για να βγει από το αδιέξοδο είναι να εγκαταλείψει τη Μάνη για την Αγγλία όπου σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ουρλιάζει στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η νεαρή γυναίκα θα κάνει μια πρώτη νύξη για τις σκέψεις της στον Ισίδωρο, ο οποίος δεν θα είναι καθόλου ενθαρρυντικός. Τη δεύτερη φορά όμως, η Αντιγόνη θα εμφανιστεί αποφασισμένη. Έχει πάρει τις αποφάσεις της και τώρα το μόνο που μένει είναι τα διαδικαστικά.

Ο Ισίδωρος δεν θα δει με καθόλου καλό μάτι την απόφαση της Αντιγόνης. Η σκέψη του δεν είναι τόσο στην κόρη του, όσο στην μικρή Αγγελική, για την οποία τρέφει τεράστια αγάπη. Φοβάται πως η Αντιγόνη δεν θα αντέξει μακριά από τη μικρή και θα κάνει κάποια κίνηση για να την πάρει από την θετή της οικογένεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την πρώτη που γνωρίζει ο Ορέστης είναι η Αρετή

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα και φεύγει

Ο Ισίδωρος θα προειδοποιήσει την Αντιγόνη ότι, αν διεκδικήσει την μικρή, θα τον βρει απέναντί της. Τι θα αποφασίσει η νεαρή γιατρός και τι ρόλο θα παίξει στις εξελίξεις η εγκυμοσύνη της Μαρίνας; Τι θα είναι αυτό που θα την κρατήσει πίσω;

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου έως την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 149 (Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου)

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μια συγκατοίκηση φωτιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Ασπασία παρακαλάει την Ειρήνη να γυρίσει σπίτι, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Ο Ισίδωρος συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με τη φύτευση του καινούργιου ελαιώνα. Η Μυρτάλη δεν χάνει ευκαιρία και δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Η Ασπασία πατάει πόδι στον Δημοσθένη και του ανακοινώνει ότι από εδώ και πέρα θα κάνει εκείνη κουμάντο στο σπίτι, αλλιώς θα πάρουν διαζύγιο. Ο Αλέξης με τη Μυρτάλη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση. Αργότερα, ο Αλέξης φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου. Ο Δημοσθένης αφήνει την Ειρήνη χωρίς αυτοκίνητο, θέλοντας να της κάνει τη ζωή δύσκολη προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

Επεισόδιο 150 (Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου)

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την σκοτώνει και μετά βάζει τέλος στη ζωή του με ένα τρόπο άρρωστο

Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπρωρείται, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο.

Ο Αλέξης καταφέρνει να φτιάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να έχει πει στη Μυρτάλη για ποιον τον προορίζει. Η Ειρήνη βάζει όρους στους γονείς της για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν το δέχεται άνετα, ενώ η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο, αφήνοντας άναυδους πατέρα και κόρη.

 

Επεισόδιο 151 (Μ. Τρίτη 11 Απριλίου)

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αντιγόνη μαζί στην Αγγλία;

Η Ασπασία παίρνει τα ινία και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Η Ειρήνη ξαφνιάζεται από τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης.

Το προσκλητήριο του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμο, αλλά εκείνη ντρέπεται να το μοιράσει. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη συνεχίζονται, καθώς εκείνη νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του. Ο Αλέξης παγιδεύει με εκρηκτικό μηχανισμό το αυτοκίνητο του εισαγγελέα, Μιχάλη Οικονομέα, και πραγματοποιεί την απειλή του, τινάζοντάς το στον αέρα… Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close