Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή & ο Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο για τη Βασιλική για να συμπαρασταθούν

Πρώτα τα κάνετε σαν τα μούτρα σας και μετά τρέχετε να συμπαρασταθείτε. ΒΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 191β , 192 , 193 , 194, 195

Γνωστό είναι ότι η Αρετή και ο Στέφανος έχουν γυρίσει την πλάτη τόσο στον Στάθη όσο και στην Βασιλική. Η Βασιλική στέκεται στο πλευρό του πατέρα της όλον αυτόν τον καιρό και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συγχωρέσει η Αρετή αλλά και ο Στέφανος, που είναι υποχείριό της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη διώχνει τη Μέλπω από την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης εκβιάζει αισχρά την Αθηνά

Παρόλα αυτά όταν η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με μία τραγωδία φαίνεται πως ξυπνά το μητρικό ένστικτο της Αρετής και συμπαρασύρει στο πλευρό της και τον Στέφανο. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης στήνει δολοφονική ενέδρα στον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος βγαίνει μία βόλτα με το παιδί τους και ξαφνικά ένα αμάξι με ιλιγγιώδη ταχύτητα τους παρασύρει. Ο Φίλιππος και το παιδί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και η Βασιλική νιώθει πως έχει χάσει όλο τον κόσμο της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Η Χάιδω προσπαθεί να της δώσει δύναμη αλλά και να αντλήσει δύναμη για τον εαυτό της και όλα δείχνουν πως η Βασιλική θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Η Αρετή και ο Στέφανος μαθαίνουν για το τραγικό γεγονός και τρέχουν στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει ένεδρα θανάτου στο Φίλιππο και το μωρό

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δεν ξεχνούν τις διαφορές τους αλλά είναι αποφασισμένοι να τις κάνουν για λίγο στην άκρη έτσι ώστε να συμπαρασταθούν στην Βασιλική. Όμως η Βασιλική δεν τους θέλει εκεί. Ενώ η Αρετή και ο Στέφανος είναι έτοιμοι να την αγκαλιάσουν η Βασιλική ξεσπά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Τους διώχνει και τους λέει ότι δεν τους θέλει ούτε στο πλάι της ούτε στην ζωή της γενικότερα. Η Αρετή και ο Στέφανος για πρώτη ίσως φορά δείχνουν να καταλαβαίνουν τα λάθη τους και φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από το νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στέφανος-

Close