Η Γη της Ελιάς: Θα σε καρφώσω στην αστυνομία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές : Θα σε καρφώσω στην αστυνομία- ο Ανέστης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τον Δημήτρη.

Αχ το ευχαριστήθηκα … Με τόσα που χεις κάνει ήρθε η ώρα σου …

Ασταμάτητος δείχνει ο Ανέστης στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Πράγματι, οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη, με τον Ανέστη να ξεκινάει τις απειλές.

Μόλις ο συνέταιρος και φίλος του μάθει την αλήθεια, σχετικά με το ποιόν του, αλλά και τα σχέδιά του απέναντι στην Μαρίνα, θα εξοργιστεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

-Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

Ο Δημήτρης, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα τον πετάξει στο δρόμο, αφήνοντάς τον μόνο του. Ο Ανέστης δε θα αργήσει να βγει εκτός εαυτού. Ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες, με τον κλοιό να στενεύει. Θα καταφέρει να γλιτώσει αυτή τη φορά;

Όλα φαντάζουν μάταια. Μόνος του και χωρίς συμμάχους δε μπορεί να ανταπεξέλθει. Η μοναδική λύση βρίσκεται στον Δημήτρη. Ο Ανέστης ξεκινάει τις απειλές στην γη της ελιάς, αδιαφορώντας για το εάν ο Δημήτρης περάσει στην αντεπίθεση ή όχι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο Θα σε λιώσω φονιά

-Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

«Εάν δε με βοηθήσεις, θα σε καρφώσω αμέσως στην αστυνομία!», θα του φωνάξει εξοργισμένος. Ο Δημήτρης θα σαστίσει σε αυτό το άκουσμα. Ο Ανέστης του τονίζει πως αν δε τον γλιτώσει από τη φυλακή, θα τον πάρει μαζί του, αποκαλύπτοντας τις βρωμοδουλειές του!

Η Γη της Ελιάς: Θα σε καρφώσω στην αστυνομία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Ο Δημήτρης διχάζεται. Η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική. Δίχως να μπορεί να τον αποφύγει, δέχεται να τον γλιτώσει κι αυτή τη φορά. Μόνο που τώρα οι δυο τους γίνονται θανάσιμοι εχθροί και ο εφιάλτης ξεκινά…

-Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γιουχάρεται στην δίκη

Σύμφωνα με το Youfly.com, που θα τους οδηγήσει αυτός ο ατελείωτος πόλεμος και με ποιον τρόπο θα τον σώσει ο Δημήτρης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close