Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Στάθης προειδοποίει την Ευα για την Αρετή – Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη!

ΑΧΧΧΧΧ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ θα πούμε εμείς! Εχει να γίνει της Μάνης το κάγκελο!

Ο Στάθης με την Εύα κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στην περιοχή και μάλιστα πολλοί τους έχουν δει μαζί και σε τρυφερά τετ α τετ. Η μόνη που ψάχνει ακόμα να βρει ποια είναι η γυναίκα που έχει σχέση μαζί της ο άντρας της είναι η Αρετή, η οποία δεν θα αργήσει να γνωρίσει από κοντά την Εύα…

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη!

Δείτε επίσης  : Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο  Θα σε λιώσω φονιά

Η Αρετή συνεχίζει να ψάχνει για τη σχέση του Στάθη. Η γυναίκα, γεμάτη αγωνία αλλά και φόβο, κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον άντρα της.

Την ίδια ώρα η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Η Αρετή την εξυπηρετεί χωρίς να ξέρει ποια έχει απέναντι της, ενώ λίγο αργότερα και εντελώς από τυχαίες κουβέντες, ο Στάθης καταλαβαίνει πως η Εύα ψώνισε από το μαγαζί της Αρετής: Ξέρεις ποια είναι αυτή που πήγες και ψώνισες; Η πρώην γυναίκα μου, της λέει. Η Εύα τα χάνει:

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γιουχάρεται στην δίκη

Εντάξει, δεν νομίζω να κατάλαβε κάτι, εξάλλου δεν με ξέρει, όμως ο Στάθης αμέσως της εφιστά την προσοχή: Εύα, σε παρακαλώ. Άσε εμένα να ξέρω την Αρετή. Αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη, καλύτερα να κρατηθείς μακριά της. Δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει αν μάθει ποια είσαι. Καλύτερα να προσέχεις! Την προειδοποιεί.

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

Παρόλα αυτά το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα δύσκολα κρύβεται πλέον. Μάλιστα και η Άννα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει ανάμεσα τους και μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική: Κάτι τρέχει πάντως με αυτή και τον πατέρα σου, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό, της λέει και η Βασιλική προβληματίζεται και δείχνει στεναχωρημένη.

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Την ίδια ώρα η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα της Ελένης και πέφτουν πάνω στο Στάθη και την Εύα. Η αμηχανία είναι έκδηλη και κυρίως από την Ιουλία, η οποία κοιτάζει αρκετές φορές προς την πλευρά του Στάθη, ο οποίος επίτηδες είναι παραπάνω διαχυτικός με την Εύα.

Αυτό είναι κάτι που παρατηρεί ο Γιώργης, ο οποίος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα: Δείχνεις να σε πείραξε που τον είδες με άλλη. Συμβαίνει κάτι που πρέπει να ξέρω; Δεν μου άρεσε που κοίταζες συνέχεια στην πλευρά τους, της τονίζει μεταξύ άλλων.

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη!

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του

Στο μεταξύ η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούργιο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη, ενώ παράλληλα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη και την στιγμή νοικιάζει και το νέο της σπίτι στη Μάνη.

Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του: Στέφανε συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μη σου το πω. Εδώ και καιρό ο πατέρας σου έρχεται στο μαγαζί με μία κοπέλα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, όμως όπως έχω καταλάβει δεν πρόκειται για μία απλή φιλία. Είναι, πώς να σου το πω; Πολύ τρυφερός μαζί της και εκείνη το ίδιο. Άρα μιλάμε για κάποια ερωτική σχέση του.

Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε, είναι επικίνδυνη!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Τα κλάματα της Ιουλίας για τον Στάθη

Σκέφτηκα πολύ πριν σου το πω, αλλά δεν ήθελα να το μάθεις από αλλού και να θυμώσεις που δεν σου μίλησα, του αποκαλύπτει και εκείνος είναι έτοιμος να εκραγεί. Στο μεταξύ η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο σύμφωνα με το tv24  και του μιλάει έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close