Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβει η μητέρα του Δημήτρη;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Κατερίνα  γίνεται φόβος και τρόμος για την Αθηνά.

Είχαμε λίγα τώρα θα έχουμε και την Κατερίνα;;; Μαρία ανέλαβε δράση γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…

Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβει η μητέρα του Δημήτρη;

Ποια είναι η Κατερίνα και τί είναι αυτό που κρύβει, στην γη της ελιάς; Η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται από το πουθενά και σκορπάει τον τρόμο στη Αθηνά. Ξεκινάει τις απειλές της και ετοιμάζεται για ένα δυνατό χτύπημα στους Βρεττάκους.

Η Αθηνά βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο αυτή τη συμφορά που την βρήκε, τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας της, στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος, θέλοντας να προστατεύσει την αγαπημένη του, δίνει χρήματα στην Κατερίνα για να της κλείσει το στόμα μια και καλή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει τους βιαστές της Μαρίνας

Εκείνη, όμως, δε σταματά εκεί. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Συνειδητοποιεί πόσο χρήμα έχει η οικογένεια Βρεττάκου και το εκμεταλλεύεται.

Η Αθηνά τρέχει στην Μαρία απελπισμένη. Της περιγράφει τα τελευταία γεγονότα, καθώς και την κίνηση του Ιάκωβου να “σώσει” την κατάσταση, δίνοντας χρήματα. Η Μαρία αναλαμβάνει δράση και ειδοποιεί τα “κονέ” της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανακαλύπτει αρκετά για το παρελθόν, αλλά και για τα σχέδια που έχει η Κατερίνα στην γη της ελιάς. Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη και επισκέπτεται τον Ιάκωβο, θέλοντας να του αποκαλύψει με τη σειρά της όσα ανακάλυψε η Μαρία.

Οι τρεις τους γίνονται μια γροθιά απέναντι στην Κατερίνα. Θα καταφέρει να γλιτώσει η μητέρα του Δημήτρη; Τι θα σχεδιάσουν μητέρα και γιος, για να σταθούν απέναντι στην Αθηνά, στην Μαρία και στον Ιάκωβο; Σύμφωνα με το Youfly.com, η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close