Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου.

Άμα γυρίσει για την Αθηνά και την ελευθερώσει εγώ θα λιποθυμήσω τώρα

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα ξεκινήσει χωρίς κάποιους χαρακτήρες που είδαμε στον πρώτο κύκλο, μεταξύ αυτών και ο Ιάκωβος ο οποίος έφυγε άρον-άρον για την Ισπανία λόγω του ξαφνικού προβλήματος υγείας που του προέκυψε.

Από τη στιγμή που φεύγει για την Ισπανία, αρχίζουν τα προβλήματα για την αγαπημένη του Αθηνά. Η τελευταία θα οδηγηθεί στη φυλακή και θα περάσει τα πάνδεινα. Για πόσο καιρό ο Ιάκωβος θα αγνοεί την κατάσταση της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Γιατί, μέχρι στιγμής, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πουθενά στα μέχρι τώρα σενάρια δεν υπάρχει το όνομα Ιάκωβος. Και πως άλλωστε να υπάρχει όταν και ο ίδιος ο ηθοποιός (Στέφανος Κυριακίδης) ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώθηκε.

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποιες σκιές που έχει αφήσει ο χαρακτήρας του Ιάκωβου, ώστε να μην αποκλείεται η επάνοδος του στη σειρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Τι εννοούμε; Όσοι-ες βλέπατε την γη της ελιάς, θα θυμάστε ότι κάποια στιγμή ο Ιάκωβος παραδίδει τα κλειδιά του σπιτιού του στο Λυκούργο, αλλά τη τελευταία στιγμή δεν του τα δίνει όλα. Κρατάει ένα κλειδί για τον εαυτό του. Τι σημαίνει αυτό; Θα κάνει την έκπληξη και θα γυρίσει ακμαίος και δυνατός στη Μάνη και στο σπίτι του;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος & η Αθηνά χωρίζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο είναι η μόνη που γνωρίζει πραγματικά που θα οδηγηθεί η ιστορία της σειράς. Από τη πλευρά μας κάθε φορά που θα μαθαίνουμε κάτι καινούριο σε σχέση με τις εξελίξεις της σειράς θα σας ενημερώνουμε αμέσως όπως κάνουμε άλλωστε μέχρι τώρα.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close