Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη.

Αχ πως κοιτάζονται ετσιιιι 😍😍😍

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που υποδύονται τη Μυρτάλη και τον Αλέξη αντίστοιχα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μιλούν στο «Πάμε Δανάη» για τον απαγορευμένο έρωτα των ηρώων τους και το ερωτικό τρίγωνο που θα δημιουργηθεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Ανατροπές και πολύ μυστήριο αναμένεται να δούμε στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης αλλά και πετυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Οι πρωταγωνιστές, Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλούν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αποκαλύπτουν όσα θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς.

«Το αναπάντεχο φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης θα οδηγήσει σε μια σχέση» αποκαλύπτει η Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η Αφροδίτη Λιάντου λέει πως η Μυρτάλη γνώριζε από την αρχή το πρόβλημα του Αλέξη, ωστόσο δεν μπορεί να το δεχτεί, ωστόσο του έχει δοθεί ήδη η ελπίδα της επανένωσης. «Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τη δίκη της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός» συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Όπως λένε οι πρωταγωνιστές η σχέση τους ολοκληρώνεται στη νέα σεζόν και όσο το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά τόσο περισσότερα είναι τα προβλήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Εύα;

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

«Ο Χρήστος μας πιάνει στα πράσα. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι πολύ περίεργο που η Μυρτάλη λυγίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη» αναφέρει η Αφροδίτη Λιάντου.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λέει πως ο ήρωάς του είναι πολύ ερωτευμένος με την Μυρτάλη και πλέον είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. Για τη σχέση των δύο ηρώων μαθαίνει πρώτη η Μαρίνα η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την Μυρτάλη.

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν και για την ζωή τους εκτός γυρισμάτων.

«Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία» συμφώνησαν και οι δύο πρωταγωνιστές. Δηλώνουν τυχεροί για το γεγονός συνεργασίας τους με μεγάλα ονόματα και άτομα της ηλικίας τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

«Το παρεΐστικο κλίμα κάνει τα πάντα θετικά» λέει χαρακτηριστικά η «Μυρτάλη» Αφροδίτη Λιάντου. Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και εκτός της σειράς, απαντάνε πως γελάνε με αυτά και αναφέρουν πως έχουν χημεία μεταξύ τους.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close