Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-μένει-μόνη-της-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού φαίνεται πως την παρατάνε όλοι την Αρετή και αρχίζει και το…χάνει. 

Καταρχάς ας πρόσεχε και κατά δεύτερον, δεν είναι ότι έστεκε και ποτέ στα καλά της αυτή η γυναίκα. Την αλήθεια να την πούμε.

Η Αρετή φαίνεται πως θα χάσει ακόμη και τον μοναδικό σύμμαχο που είχε στην σειρά, αφού η εκδικητική της μανία και ο θυμός της απέναντι στον πρώην σύζυγό της και την κόρη της, θα την κάνουν να θολώσει και να μην καταλαβαίνει τι κάνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Φυσικά ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο Στέφανος που σταδιακά αρχίζει και συνειδητοποιεί την επιρροή που έχει πάνω του η μητέρα του και πως δεν του κάνει καλό. Επίσης συνειδητοποιεί ότι δεν κάνει ούτε στην ίδια καλό να την υποστηρίζει τόσο.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-μένει-μόνη-της-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: epic Καυγάς Μελπώ με Χάιδω- Μπα που να σ’ έβρει μόρα και κασίδα

Με την βοήθεια της Ελένης λοιπόν θα καταλάβει πως η Αρετή γεμίζει την ψυχή του με μίσος. Ένα μισός που δεν είναι του χαρακτήρα του. Η Αρετή θα θελήσει να χωρίσει το ζευγάρι έτσι ώστε ο γιος της να μείνει για πάντα δίπλα της. Όμως ο Στέφανος θα αρχίζει να καταπιέζεται ακόμη περισσότερο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Οι καυγάδες ανάμεσα σε μάνα και γιο θα ξεκινήσουν και θα είναι έντονοι, με τον Στέφανο να φεύγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Στάθης και η Βασιλική, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και η Αρετή τα χάνει όλα. Τα κτήματα δεν περνούν στο όνομά της όπως ήθελε αλλά μένουν στα χέρια του Στάθη με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να μην μείνουν στον δρόμο.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-μένει-μόνη-της-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η Αρετή λοιπόν μένει μόνη της στην Γη της Ελιάς. Της έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη και φαίνεται πως αρχίζει και χάνει τελείως το μυαλό της. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι την πρόδωσαν και την εγκατέλειψαν όλοι με αυτόν τον τρόπο. Αυτές οι σκέψεις θα την κάνουν να σκεφτεί καλύτερα μερικά πράγματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ανάμεσα σε Στάθη και Εύα;

Μετά από αρκετά επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν μία Αρετή να κάνει στροφή 360 μοιρών. Το ερώτημα όμως είναι ένα και είναι και βασικό. Η αλλαγή της θα είναι κάτι που θα το εννοεί ή θα προσπαθήσει να θολώσει τα νερά για να κερδίσει πίσω τους παλιούς της συμμάχους; Θα δούμε.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-μένει-μόνη-της-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close