Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εγκαταλείπει την μητέρα του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Που πας ρε Στέφανε;; ΑΡΕΤΗ Εχω ένα καλό ψυχίατρο. Πραγματικά θα τον χρειαστείς!!!

Ποιος ο λόγος που τσακώνονται Στέφανος και Αρετή στην Γη της Ελιάς

Τόσο η στάση του Στάθη στην δίκη όσο και η ερωτική σου σχέση με την Εύα, φέρνουν την Αρετή στα άκρα και μαζί της σε αυτό το μίσος συμπαρασύρει και τον Στέφανο.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο. Και δεν σταματούν εκεί.

Όταν μαθαίνουν ότι η Βασιλική συμπαραστέκεται στον πατέρα της, τα πράγματα γίνονται χειρότερα και η Αρετή αποφασίζει να αποκληρώσει και την κόρη της παίρνοντας πίσω τις ρίζες με τις ελιές που της είχε κάνει δώρο.

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εγκαταλείπει την μητέρα του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθήνα κάνουν έρωτα

Ο λόγος είναι και πάλι ο Στάθης, καθώς δεν θέλουν με τίποτα η Βασιλική να βοηθήσει τον πατέρα της. Με αυτή την κίνηση θα αρχίσει ένας νέος πόλεμος μεταξύ του Στάθη και της Αρετής, στον οποίο η Αρετή θα φροντίσει και πάλι να συμπαρασύρει τον Στέφανο.

Όπως θα δούμε, σύντομα θα αρχίσουν τα προβλήματα ανάμεσα σε μάνα και γιο. Η Αρετή στην κυριολεξία έχει κρεμαστεί πάνω στον Στέφανο, τον οποίο χειραγωγεί σε όλα. Ο Στέφανος αρχίζει πλέον να πνίγεται. Καταλαβαίνει ότι η μάνα του έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα και προσπαθεί σιγά-σιγά να απεξαρτηθεί.

Η Αρετή ωστόσο, όταν διαπιστώνει ότι ο Στέφανος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της, προσπαθεί να του «μαζέψει τα λουριά» και γίνεται επικριτική μαζί του.

Γη της Ελιάς-ο-Στέφανος-εγκαταλείπει-την-μάνα-του-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τα βάλει και με την Ελένη: «Έφυγες από το βρακί της Μυρτάλης για να μπεις στο βρακί της Ελενίτσας», θα του πει. Ο Στέφανος εκεί καταλαβαίνει πλέον ότι έχει να κάνει με έναν άρρωστό άνθρωπο: «Πας καλά; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι η Ελένη είναι η καλύτερη κοπέλα και χαίρεσαι που είμαι μαζί της;», τη ρωτάει.

Η Αρετή φυσικά έχει πάντα μια δικαιολογία: «Έτσι έλεγα, αλλά βλέπεις όλες είναι ίδιες. Μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, δείχνουν και τον χαρακτήρα τους», ισχυρίζεται και αρχίζει και πάλι τη συνηθισμένη γκρίνια, όπως είχε κάνει και με τη Μυρτάλη και φυσικά δεν αργεί να τον χωρίσει και με την Ελένη. Λίγο-λίγο όμως φτάνει τον Στέφανο πλέον στα όρια του:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

«Ε, δεν υποφέρεσαι πια! Εγώ φταίω που σε ακολούθησα σ’ αυτή την τρέλα σου. Να μείνεις μόνη σου και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου», της λέει και φεύγει από το σπίτι, μετανιώνοντας παράλληλα για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του σε πολλούς μα πιο πολύ για τη Βασιλική, που θα κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει και να φτιάξει αρχικά τις σχέσεις του μαζί της.

Γη της Ελιάς-ο-Στέφανος-εγκαταλείπει-την-μάνα-του-

Η Μυρτάλη αναλαμβάνει την επιχείρηση των Βρεττάκων

Σύμφωνα με το TV24, αφού η Μυρτάλη καταφέρνει να πάρει την πλειοψηφία στους Βρεττάκους, ο Ισίδωρος τη στριμώχνει και της κάνει μια μεγάλη συζήτηση, για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση.

Η Μυρτάλη του απαντάει ότι είναι διατεθειμένη να αναλάβει τις ευθύνες μιας τέτοιας θέσης και η νέα της ζωή παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούριο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Αμέσως ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της ανιψιάς του στο σπίτι του, ενώ η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο από τη μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας.

Γη της Ελιάς-ο-Στέφανος-εγκαταλείπει-την-μάνα-του-

Η Αθηνά «φρενάρει» τον Ιάκωβο

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος, μετά από τις τρυφερές στιγμές που έζησαν, συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Λίγο αργότερα κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής, η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει.

Γη της Ελιάς-ο-Στέφανος-εγκαταλείπει-την-μάνα-του-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Αφού αναβάλουν το ραντεβού τους, στη συνέχεια ο Ιάκωβος προσπαθεί να βρει τρόπο να περάσει λίγο χρόνο με την Αθηνά, αλλά τους βρίσκει η μια αναποδιά πίσω από την άλλη. Ωστόσο εκείνη θεωρεί τα σημάδια προφητικά και του ζητά να μην πιέσουν καταστάσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close