Η Γη της Ελιάς: Την πρόδωσε η καρδιά της;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτήν την πρόδωσε η καρδιά της.

Ε όχι ρε παιδιά απο τον έναν στον άλλον θα πάμε;

Πόνος, θλίψη, ζήλεια και δικαστήρια είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς. Οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να ζήσουν έναν νέο «Γολγοθά» στα μαγικά τοπία της Μάνης.

Όπως έχουμε δει στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες, η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί, τουλάχιστον στην αρχή, στη δίκη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση;

Η Αθηνά βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με το tv24, ενώ οι Βρεττάκοι βρίσκονται χωρισμένοι. Οι μισοί έχουν ταχθεί με το μέρος της και οι άλλοι μισοί θεωρούν την πράξη της αποτρόπαια.

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Αυτή που θα δυσκολευθεί να διαχειριστεί την φυλάκιση της Αθηνάς πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρία. Η αδυναμία της για την κόρη της την έκανε να πάει μέχρι και στη φυλακή και έτσι τώρα δεν μπορεί να δεχθεί πως το παιδί της θα περάσει όσα πέρασε και εκείνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια – Το ανακοίνωσε μέσω instagram

Την ίδια στιγμή δέχεται πίεση από την Αντιγόνη για το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής και κάπως έτσι, η καρδιά της την προδίδει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και καλείται να παλέψει για τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close