Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχεται άγριο φονικό.

Ο κακός χαμός….

Ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει τα λογικά του. Παράλληλα ο Μάνος με την Μαρίνα ετοιμάζονται να πάνε την κοπέλα στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να την σταματήσει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εκτός εαυτού  Μίλα θα σε σκοτώσω

Στο μεταξύ και ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω απ’ το σπίτι της Εύας και έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει: “Δεν γίνεται διαφορετικά, αποφάσισα να μετακομίσω στο Ντουμπάι. Μου προσφέρουν μια καλή δουλειά, με πολλά λεφτά και είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να ορθοποδήσω”, υποστηρίζει, ενώ ο Χρήστος απογοητεύεται εντελώς: “Και πότε περίμενες να μου το πεις; Αφού θα είχες φύγει;”, την ρωτάει και δίνει το οριστικό τέλος.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές και μεγάλες αποκαλύψεις

Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα εξευτελιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Τέλος και μάλιστα τραγικό βάζει και ο Αλέξης, ο οποίος εισβάλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντάς την Μυρτάλη. Η κοπέλα κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει όταν την πιάνει στα πράσα. “Τι κάνεις; Φεύγεις κρυφά;” ,της φωνάζει και άρχισε να την παρακαλεί: “Μη μου το κάνεις αυτό. Σε παρακαλώ μείνε. Θα αλλάξουν όλα σ’ αγαπάω”, την εκλιπαρεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Θες να αλλάξω; Εγώ δεν προσπαθώ να σε αλλάξω όπως βλέπεις

“Κάνε στην άκρη, με περιμένουν”, του λέει. Το μυαλό του Αλέξη θολώνει και αρχίζει να της φέρεται βίαια, να την τραβάει, να την χτυπάει και να ουρλιάζει: “Δεν θα πας πουθενά”. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσεις και μέσα σε απόλυτο παραλογισμό τη σκοτώνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close