Η Γη της Ελιάς: Το χαστούκι της Αρετής στην Εύα (βίντεο)

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι επικές καθώς θα δούμε το επικό χαστούκι της Αρετής στην Εύα (βίντεο)

Κορίτσια είμαστε ενάντια στην βία. Να διατηρήσουμε ένα πολιτισμένο επίπεδο παρακαλώ πολύ… 😂 Αλλά κάντε το ενα gif να το έχουμε!!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τα χώνει στον Ιάκωβο

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς φαίνεται πως θα παρακολουθήσουμε την Αρετή να τσακώνεται τόσο άσχημα με την Εύα που θα πιαστούν ακόμη και στα χέρια. Το χαστούκι της Αρετής στην Εύα θα μείνει στην ιστορία λίγο πριν πάρει την απόφαση να καταστρέψει τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-χαστουκίζει-την-Εύα-spoiler-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Συγκεκριμένα η συνάντηση της Αντιγόνης με την Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μία ιστορία που έχει συμβεί ανάμεσά τους στο παρελθόν. Οι δύο γυναίκες μιλούν με μισόλογα για κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν αλλά έχει σημαδέψει την ζωή της Αντιγόνης.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-χαστουκίζει-την-Εύα-spoiler-

Από την άλλη η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω βρίζει άσχημα τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Ο Λυκούργος δεν διστάζει να ζητήσει εξηγήσεις από την Μέλπω η οποία δεν του παραδέχεται όσα του είπε η Χάιδω και την βγάζει τρελή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Στο μεταξύ η Ιουλία αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Από την μία θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για την διαθήκη αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως η Μυρτάλη αντιδράσει υπερβολικά και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια ή ακόμη χειρότερα στην φυλακή.

Η Γη της Ελιάς-η-Αρετή-χαστουκίζει-την-Εύα-spoiler-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Μυρτάλης – Αθηνάς

Σκεπτόμενη λοιπόν την αδύναμη υγεία του αδερφού της η Ιουλία κάνει μία συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία δεν διστάζει να εκφράσει την διαφωνία της και τους απειλεί ότι θα τα πει όλα στη Μυρτάλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διαλυμένη αλλάζει ζωή

Η Αρετή βρίζει την Μαργαρίτα και στην συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας. Εκεί όχι μόνο την χτυπάει με χαστούκι αλλά δεν διστάζει να την αρπάξει ακόμη και από τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Close