Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω.

Καλέ από που και ως που … Όλα θα τα δούμε σε αυτή την σειρά…

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Η Ισμήνη φτάνει στα όριά της με την μητέρα της, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ανοιχτά την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Η Μέλπω ξεπερνάει κάθε όριο, βάζοντας ως στόχο να διαλύσει τη σχέση του πρώην συζύγου της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Μένει στο σπίτι του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις, ενώ παράλληλα δε χάνει την ευκαιρία να βάλει λόγια στην Χάιδω για τον σύντροφό της. Της αναφέρει πως με τον Λυκούργο ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή, μακριά από όλους.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Αυτά ταράζουν αρκετά την Χάιδω, η οποία τον χωρίζει επεισοδιακά. Συγκεκριμένα, τον πετάει έξω από το σπίτι της και του φωνάζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει να την πλησιάσει ξανά. Ο χωρισμός αυτός φαίνεται οριστικός και πονάει τον Λυκούργο.

Η Ισμήνη, μην αντέχοντας άλλο τις υστερίες της μητέρας της, αποφασίζει να υποστηρίξει ανοιχτά την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, την πλησιάζει και της λέει πως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της Μέλπως, για να προσεγγίσει τον πατέρα της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Μυρτάλη ξεσπά Ηλίθια Αρετή αρκετά αεί σιχτίρ

Η Χάιδω ευχαριστεί την Ισμήνη για την καλή της πράξη και τρέχει στον Λυκούργο. Του ζητάει συγγνώμη που τον αμφισβήτησε και τον παίρνει μία μεγάλη αγκαλιά. Σύμφωνα με το Youfly.com, η Μέλπω δεν καταφέρνει να χωρίσει το ζευγάρι, εξαιτίας της κόρης της! Ποια θα είναι η αντίδρασή της, μόλις μάθει πως η Ισμήνη της γύρισε την πλάτη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close