Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μυρτάλη θα συμμαχήσει με την Αθηνά.

Θα πάρει φωτιά η Μάνη … Αυτή η συμμαχία θα μείνει στη ιστορία να μου το θυμηθείτε…

Το μεγάλο μυστικό της διαθήκης των Βρεττάκων μαθαίνεται στη Γη της Ελιάς. Ο Ισίδωρος την πλαστογράφησε προκειμένου να εκμεταλλευθεί την περιουσία, πετώντας ουσιαστικά έξω τη Μυρτάλη. Τα αδέλφια του μαθαίνουν το ένοχο μυστικό του και απαιτούν να αποκαταστήσει την αδικία που έκανε στην ανιψιά του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Η Μυρτάλη δεν μπορούσε να μείνει έξω από αυτό, αφού είναι η άμεσα θιγόμενη από την ενέργεια του θείου της. Μαθαίνει λοιπόν την αλήθεια για την πλαστογραφία που έκανε ο Ισίδωρος στη διαθήκη του πατέρα της και ετοιμάζεται να πάρει το αίμα της πίσω. Είναι αναμενόμενο λοιπόν να έρχονται νέες συγκρούσεις. Και οι ισορροπίες ανάμεσα στους Βρεττάκους θα ταραχθούν.

Όλα ξεκινούν όταν γίνεται γνωστό ποιος πραγματικά πείραξε τη διαθήκη. Τόσο η Μυρτάλη όσο κι ο Ιάκωβος γίνονται έξαλλοι. Ο Ιάκωβος καταφεύγει αμέσως στον Ισίδωρο και παίρνει το μέρος της ανιψιάς του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τα χώνει στον Ιάκωβο

Η Ιουλία βρίσκεται στη μέση για ακόμη μια φορά και προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Με την τεράστια πίεση που έχει δεχτεί ο Ισίδωρος αποφασίζει να καλέσει τη Μυρτάλη. Και ενώπιον όλων (Ιουλίας, Ιάκωβου και Μάνου) της ανακοινώνει ότι θα της παραχωρήσουν το 50% της οικογενειακής περιουσίας.

Η Μυρτάλη, όμως, δεν το δέχεται έπειτα από όσα έχει περάσει. Αποφασίζει να μην κάνει τη ζωή του Ισίδωρου εύκολη. Έτσι, η αντίδρασή της τους αφήνει όλους άφωνους, αφού αρνείται και σηκώνεται και φεύγει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Όλοι σπεύδουν να της αλλάξουν γνώμη και να το ξανασκεφτεί, αλλά εκείνη δεν κάνει με τίποτα πίσω. Προσπαθεί να βρει κουράγιο να σταθεί ξανά στα πόδια της. Με ψηλά το κεφάλι τονίζει στον Ισίδωρο ότι θέλει το 51% της περιουσίας και ό,τι συνεπάγεται σχετικά με την διοίκηση της επιχείρησης.

Ο Ισίδωρος έρχεται σε δύσκολη θέση. Γίνεται οικογενειακό συμβούλιο, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να της δώσει τον έλεγχο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Τότε εμφανίζεται η Αθηνά και ως από μηχανής θεός της δίνει το 1% από το δικό της ποσοστό. Σύμφωνα με το ciao, αυτή η κίνηση της Αθηνάς τη φέρνει πιο κοντά στη Μυρτάλη και σύντομα οι γυναίκες αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close