Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές : O μεγάλος του έρωτας δεν είμαι εγώ ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία!

Μετά την αποκάλυψη της Χρυσούλας η Αρετή το σκέφτεται συνεχώς: «Τι να την κάνω την τράπουλα καημένη Αρετή; Εδώ τα είδα με τα μάτια μου, από πρώτο χέρι!

Αυτή που φτιάχνει το σπίτι του συμβολαιογράφου, που είναι και τριτεξάδελφοι με τον Αποστόλη και την Άννα και μένει κοντά μου… και την είδα με τον άντρα σου! Να φιλιούνται! Στο σταυρό που σου κάνω! Λεπτή με ένα πρόσωπο αγγελικάτο αλλά τι να το κάνεις; Απ’ έξω μπέλα και από μέσα κατσιβέλα..

Μεγάλο τ@ουλί! Πεντακόσια μέτρα κάτω από μένα! Του Μαρκάτου το σπίτι νοίκιασε! Το ξέρεις;»

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρέτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τα χώνει στον Ιάκωβο

Η Αρετή θα πάρει την επόμενη ημέρα τηλέφωνο ξανά την Χρυσούλα για να το επιβεβαιώσει και την ρωτάει αν είναι σίγουρη κι αν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος:«Είσαι σίγουρη πως ο Στάθης φιλιόταν μ΄ αυτή; Ερωτικά; Μήπως ήταν φιλικό;» Η απάντηση της Χρυσούλας όμως είναι και πάλι η ίδια: «Πιο ερωτικά δεν γίνεται! Τους τρέχανε τα σάλια! Θες να ανοίξεις τα μάτια σου, άνοιξέ τα! Δεν θες;»…

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρέτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Η Αρετή έχει φορτώσει για τα καλά πλέον. Είναι αποφασισμένη να βρεί την Εύα. Έτσι, λίγο αργότερα κατευθύνεται προς το σπίτι της και χτυπάει το κουδούνι. Η Εύα ανοίγει.. Η Αρετή δίνει μια σπρωξιά στην πόρτα, μπαίνει και την κλείνει.. Η Εύα ξαφνιάζεται.. την αναγνωρίζει και την
ρωτάει ευγενικά τι θέλει.

«Έχεις το θράσος μωρή γεβεντισμένη και ρωτάς τι θέλω;; Εσύ τι θέλεις και
τραβιέσαι με τον άντρα μου!! Λέγε μωρή ντώσα!! Πριν σε ξεμαλλιάσω γιατί δεν το γλιτώνεις, μάθε ότι ο Στάθης σε δουλεύει! Γιατί ο μεγάλος του έρωτας δεν είμαι ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ! Είναι η Ιουλία Βρεττάκου! Αυτή σκέφτεται ολημερίς κι ολονυχτίς! Εσένα σε έχει για να περνάει την ώρα του!»

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διαλυμένη αλλάζει ζωή

Η Εύα προσπαθεί να κρατηθεί και της λέει να περάσει έξω και ότι έχει να πεί να το πεί με τον Στάθη. Η Αρετή όμως είναι έξαλλη: «Έτσι σου είπαν βρε τσουλάκι;; Ε, πάρε να σου βρίσκεται!» Και της ρίχνει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι και τη βουτάει απ΄ το μαλλί.

«Φτου σου να μου χαθείς
ξεφτιλισμένη! Που ήρθες από την Αθήνα να ξεμυαλίσεις του παντρεμένους της Μάνης! Και να ΄λεγα ότι είσαι και τίποτα σπουδαίο! Σαν μαδημένη ασπροκώλα είσαι!» Φτύνει κάτω, κοπανάει την πόρτα και φεύγει.. Η Εύα άναυδη, κρατάει το μάγουλό της…

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Επεισόδιο 177α (Κυριακή 3 Απριλίου)

Η ξαφνική αδιαθεσία του Πετροπουλέα οδηγεί το δικαστήριο σε διακοπή και παρατείνει την αγωνία του Φίλιππου αλλά και του Στέφανου, ο οποίος αδημονεί να δικαιωθεί. Ο Στέφανος και η Αρετή έχουν πλέον καταλάβει πως ο Στάθης έχει ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο και δεν χάνουν ευκαιρία να τον στριμώξουν.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Αυτή η προδοσία είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και όλα δείχνουν πως η Αρετή θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί του μετά τη δίκη, τόσο για τη στάση που κράτησε, όσο και για την ερωμένη του.

Επεισόδια 177β + 178 (Δευτέρα 4 Απριλίου)

Η Μυρτάλη και η Μαρίνα παλεύουν να ξεφύγουν από τις ανασφάλειες που τους δημιούργησαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Ισίδωρος βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Η συναισθηματική φόρτιση τον κυριεύει και ομολογεί στην Ιουλία πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία. Η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων. Όμως, η απόφαση της Προέδρου παγώνει το ακροατήριο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλλιπος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Η Ιουλία ταράζεται από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη και μιλά εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο σκέφτονται πώς θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη. Το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει, και το ζευγάρι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το κρυφό μυστικό Αντιγόνης -Μαρίας Ο Μάνος σε σόκ

Ο Στέφανος μιλά με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αργότερα, ο Φίλιππος πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο, με τον Στέφανο να του επιτίθεται με μανία. Στη συνέχεια, ο Στάθης και η Αρετή τον φυγαδεύουν εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Η Χρυσούλα αποκαλύπτει στην Αρετή με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Χάιδω μπαίνει με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω ζει εκεί. Απογοητευμένη από τον Λυκούργο, του δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Η Αντιγόνη πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και συναντά τη Μαρία.

Επεισόδιο 179 (Τρίτη 5 Απριλίου)

Η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν. Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης. Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθη μου εσύ δεν είχες ούτε σώβρακο

Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη. Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

Επεισόδιο 180α (Τετάρτη 6 Απριλίου)

Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή της. Πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 180β (Πέμπτη 7 Απριλίου)

Ο Ιάκωβος προσκαλεί τον Στάθη να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 181 , 182 , 183 , 184

Η Ιουλία, πιεσμένη από το βάρος του μυστικού που κουβαλάει, αποκαλύπτει τα πάντα για την πλαστή διαθήκη στον Ιάκωβο και πλέον αυτή η ιστορία παίρνει άλλες διστάσεις μέσα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close