Η Γη της Ελιάς: Το ξέσπασμα του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς   θα είναι τραγικές  καθώς ο Αλέξης ξεσπά και τα κάνει γυαλιά καρφιά.

Αναμενόμενο δεν ήταν;;;Αχ βρε Μαργαρίτα μου τι τράβας κάθε φορά και εσύ…

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα θα δούμε από τον Αλέξη στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ήρωας χάνει το μυαλό του και η κατάστασή του ξεφεύγει όσο περνούν οι μέρες.

Παρόν σε όλο αυτό μπροστά θα είναι η μητέρα του, Μαργαρίτα η οποία πια ελπίζει σε ένα θαύμα για να σωθεί ο γιός της. Ο Αλέξης τα σπάσει όλα μέσα στο σπίτι με την Μαργαρίτα να είναι μπροστά, μη ξέροντας πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει τους βιαστές της Μαρίνας

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα φόβος και τρόμος για την Αθηνά

Τι θα δούμε την Κυριακή 6/3 στην Γη της Ελιάς;

Η Μαργαρίτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για την Μυρτάλη. Όλα όμως δείχνουν πως η ψυχική διαταραχή του τον έχει οδηγήσει σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

Παράλληλα όμως με όλα αυτά, το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Νικήτα συνεχίζεται με σταδιακά και αργά βήματα. Η Μυρτάλη είναι συγκρατημένη αλλά ο Νικήτας από πλευράς του δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματα του.

Ο Στάθης συναντά την Βασιλική ξανά και τα συναισθήματα ανάμεσά τους είναι πολύ έντονα καθώς μετά από πολύ καιρό πατέρας και κόρη είναι και πάλι αγαπημένοι.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει τους βιαστές της Μαρίνας

Τέλος, ο Αλέξης τα κάνει γυαλιά καρφιά στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς, λέγοντας στην Μαργαρίτα πως θα προτιμούσε να μην τον είχε γεννήσει. Σύμφωνα με το Youfly.com, πως αντιδρά εκείνη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close