Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ένα πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω.

Ωχ ωχ ωχ δεν είναι καθόλου καλό αυτό…

Η Γη της Ελιάς έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όσο κι αν αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές, οι εξελίξεις της σειράς, θα είναι αρκετά δυσάρεστες για κάποιους από αυτούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Χάιδω, η οποία θα δεχθεί επίσκεψη από την Κατερίνα. Η νεαρή γυναίκα, που ήταν κολλητή φίλη της κόρης της, της Στέλλας, θα αναφέρει στην Χάιδω πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, τονίζοντας πως μόνο ένα χειρουργείο στην Ιαπωνία είναι ικανό να την σώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

Ο πραγματικός λόγος, όμως, που επισκέπτεται την οικογένεια Στεφανέα είναι για κλέψει τα λεφτά όχι μόνο από τη Χάιδω, που θα αγγίξει την περιουσία της για να τη βοηθήσει, αλλά και από τις υπόλοιπες εύπορες οικογένειες της Μάνης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα μείνει έγκυος απο τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει, αλλά μέχρι τότε, σύμφωνα με το tv24, η Χάιδω θα έχει ήδη πάθει σοβαρή οικονομική ζημιά και οι Αρχές είναι άγνωστο εάν θα καταφέρουν να διορθώσουν την κατάσταση και να την “πιάσουν” στα πράσα.

Close