Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη.

Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτό;;

Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται πως ξεκινά στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ανάμεσα σε δυο άτομα που δεν περιμέναμε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο και την Αλκμήνη, οι οποίοι θα συνεργαστούν στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, με σκοπό να ξανά σμίξουν και πάλι ο άνδρας με την αγαπημένη του Ισμήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, σύμφωνα με το youfly, όπως είναι ήδη γνωστό θα περάσει μια μεγάλη κρίση. Ήδη τα προβλήματα έχουν αρχίσει και το ζευγάρι ήδη έχει αποστασιοποιηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα μείνει έγκυος απο τον Στάθη

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλκμήνη, η οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση του ζευγαριού ζητώντας την βοήθεια. Ο ίδιος της ζητά να μιλήσει στην Ισμήνη προσπαθώντας έτσι να βοηθήσει κάπως την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Η ίδια δέχεται και οι δυο τους συνεργάζονται με σκοπό να το ζευγάρι να ξανά έρθει και πάλι κοντά. Θα καταφέρει η Αλκμήνη στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, να ξανά φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη ή όχι;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close