Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει.

Κουράγιο Αθηνά μου κουράγιο…

Στα επόμενα επεισόδια στη «Γη της Ελιάς» θα βρεθούμε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη σχετικά με το πρόσωπο του Ιάκωβου Βρεττάκου. Ο Ιάκωβος που έφυγε άρον άρον από τη Μάνη για την Ισπανία λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα σημείο ζωής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

Ως και η πρόεδρος του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη με κατηγορούμενη την Αθηνά ζήτησε να μάθει γιατί δεν εκλήθη ως μάρτυρας και ο Ιάκωβος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα μείνει έγκυος απο τον Στάθη

Στέφανος Κυριακίδης: Σε αυτήν την σειρά θα πάει ο Ιάκωβος απο την Γη της Ελιάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Η Αθηνά δίνει μάχη για την αθωότητα της και ο αγαπημένος της Ιάκωβος που θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της απουσιάζει. Γιατί άραγε; Οι πληροφορίες του youfly.com λένε λοιπόν ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί ο λόγος που ο Ιάκωβος έχει εξαφανιστεί από τη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε ότι ο Ιάκωβος πέθανε αφού βρίσκονταν σε κώμα για αρκετό διάστημα. Η Αθηνά μαθαίνει το θλιβερό νέο στη φυλακή και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα πάρει το αίμα της πίσω μέσα στις φυλακές

Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη δίνει στεγνά την Ευτυχία

Ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα της σε κάθε της βήμα μετά το θάνατο του Ιπποκράτη δεν υπάρχει πια. Η Αθηνά κλαίει με λυγμούς και αναπολεί τις μοναδικές στιγμές που έζησε στο πλάι του αγαπημένου της Ιάκωβου.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close