Η Γη της Ελιάς-Άννα-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού περνάει το θερμοκήπιο στα χέρια του Φίλιππου με την Άννα να γίνεται ράκος. 

Εμ Άννα μου, αυτές οι δουλειές θέλουν εμπειρία…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Έγιναν πολλές συζητήσεις για το τι μπορεί να γίνει έτσι ώστε το άρρωστο θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα να σωθεί. Έτσι αποφασίζεται το θερμοκήπιο να περάσει στα χέρια του Φίλιππου. Η Άννα την περίμενε αυτή την απόφαση όμως μέσα της δεν παύει να νιώθει άσχημα.

Η Γη της Ελιάς-Άννα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη

Στο μεταξύ ο Λεωνίδας είναι άκρως επιθετικός μαζί της και το μόνο που κάνει είναι να ζητάει τα λεφτά του πίσω με κάθε πιθανό τρόπο. Ο έρωτας ανάμεσα σε Άννα και Λεωνίδα φαίνεται να έχει περάσει ανεπιστρεπτί και η Άννα νιώθει κενή, αποτυχημένη και απελπισμένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος μας συστήνει την κόρη του

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Η Άννα είχε πάντα το όνειρο να γίνει ανεξάρτητη και αυτό φαίνεται πως καταστράφηκε αφού το θερμοκήπιο που είχε αναλάβει απέτυχε και πλέον ο Φίλιππος κάνει ό,τι μπορεί για να το αναστήσει. Η Άννα δίνει τα κλειδιά στον Φίλιππο και το μόνο που την παρηγορεί είναι η ελπίδα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Κωνσταντίνο

Ελπίζει ότι κάποια στιγμή το θερμοκήπιο θα καταφέρει να αναστηθεί κι εκείνη θα το αγοράσει πίσω. Όμως είναι αποφασισμένη ότι στην δεύτερη ευκαιρία της θα είναι πιο έμπειρη. πιο ώριμη και πιο οργανωμένη. Αναμένουμε να μάθουμε, αν οι σχέσεις της με τον Λεωνίδα θα διορθωθούν ποτέ.

Η Γη της Ελιάς-Άννα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close