Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Μωρέ Στέφανε…. Δεν σου έμεινε και κανένας για να έχεις επαφη!!!

Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται στη Γη της Ελιάς που θα σημάνει  το τέλος μιας φιλίας όπως και το τέλος της συμμαχίας μητέρας και γιου. Ο λόγος για την Αρετή και τον Στέφανο. Ο τελευταίος εξαγριώνεται με τη μάνα του που χειραγωγεί τη ζωή του και πλέον οι δύο τους γίνονται εχθροί.

Ο Στέφανος λόγω της Αρετής αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ελένη. H οποία πλέων του δείχνει τη δυσφορία της για τις παρεμβάσεις που κάνει η μητέρα της στη προσωπική της ζωή. Ο Στέφανος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μητέρα του στην Ελένη ενώ παράλληλα ζητά από τη μάνα του να προσέχει πως μιλά στην Ελένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Στεφανέων βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους

Η Αρετή φυσικά όχι μόνο δεν ενστερνίζεται την άποψη αυτή του Στέφανου αλλά περνά στην αντεπίθεση. Του μιλάει σε πολύ έντονο ύφος και τους λέει ότι δεν δείχνει καθόλου πυγμή με τις γυναίκες και κάνει τα ίδια πράγματα με την Ελένη όπως και με τη Μυρτάλη.

Την ίδια ώρα απαξιώνει τελείως την Ελένη. Ο Στέφανος όταν ακούει αυτά τα λόγια της μητέρας του καταλαβαίνει πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Κι αυτό γιατί πριν από λίγες μόλις ημέρες εκθείαζε την Ελένη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το χάνει τελείως και πιάνεται στα χέρια με την Ελένη

Η κατάσταση στο ζευγάρι κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη από τη συμπεριφορά της Αρετής. Και δεν θα αργήσει να έρθει ο χωρισμός. Η Ελένη βλέπει την αλλαγή συμπεριφοράς του Στέφανου προς το πρόσωπό της και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να είναι με κάποιον που άγεται και φέρεται από το τι θα του πει η μητέρα του. Έτσι θα έρθει το άδοξο τέλος στη σχέση τους.

Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κόβει κάθε επαφή με τον Στέφανο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Τη πλάτη στον Στέφανο θα γυρίσει όμως και ο κολλητός του φίλος ο Λεωνίδας ο οποίος διαπιστώνει μέρα με τη μέρα την αλλαγή στη συμπεριφορά του Στέφανου. Για το λόγο αυτό θα κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ο Στέφανος, βλέποντας ότι έχει μείνει πλέον μόνος του, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη μητέρα του. Ο καυγάς είναι τόσο άγριος που θα φύγει πλέον από το σπίτι και δεν θα θέλει να ακούσει τίποτα για την Αρετή.

Close