Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Στεφανέων βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η οικογένεια των Στεφανέων βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. 

Ο χάρος βγήκε παγανιά στην Μάνη…

Η Μαργαρίτα στα τελευταία επεισόδια ανησυχεί πολύ με τις αλλοπρόσαλλές συμπεριφορές του γιου της, Αλέξη. Θεωρεί ότι έχει τέτοια ξεσπάσματα διότι ο Αλέξης είναι μόνος του και δεν έχει φίλους. Έτσι ζητάει την βοήθεια της καλύτερής της φίλης Χάιδως.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει χωρίς οικογένεια

Της ζητάει να φέρουν τα παιδιά τους σε επαφή, για να γίνουν φίλοι κι έτσι ο Αλέξης να καλυτερεύσει ψυχολογικά. Η Χάιδω δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι στην Μαργαρίτα και διοργανώνει δείπνο στο σπίτι της. Ο Φίλιππος είναι ενημερωμένος γι’ αυτό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μαργαρίτα-

Η Χάιδω, πριν το δείπνο λέει στον Φίλιππο πως πρέπει να κάνει τον Αλέξη να νιώσει οικεία, πως πρέπει να του φερθεί όμορφα γιατί έχει ανάγκη φίλους. Έτσι και έγινε. Ο Φίλιππος και ο Αλέξης γίνονται σχεδόν αμέσως φίλοι ενώ ο Αλέξης όταν γνωρίζει την μικρή Στέλλα γαληνεύει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Στέλλα-

Θα μπορέσει όμως ο Φίλιππος να βάλει ένα φρένο στις εμμονές του Αλέξη ή ένας θανάσιμος κίνδυνος μόλις πέρασε από το κατώφλι των Στεφανέων; Ίσως αυτό το δείπνο να είναι η αρχή του τέλους και για την ασφάλεια των Στεφανέων και για την φιλία της Χάιδως με την Μαργαρίτα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία – Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Close