Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού θα βρεθούν στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Ε όχι ρε παιδιά! Ειδικά αυτός ο Αστέρης, τώρα ξεκίνησε να συνηθίζει να κοιμάται και πάλι σε κανονικό κρεβάτι…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Τα χρέη των Σταματάκηδων είναι σε κακή κατάσταση. Η άλλοτε εύπορη οικογένεια του χωριού, πλέον προσπαθεί να βρει μία λύση για να κλείσει τις διάφορες οικονομικές της “τρύπες”. Ο Μαθιός και ο Αστέρης προτείνουν λοιπόν στην Καλλιόπη να θέσουν ένα κτήμα τους προς πώληση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο

Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη-

Η Καλλιόπη όμως δεν το δέχεται αυτό διότι εξαιτίας του Άγγελου, ήδη έχασαν ένα μεγάλο μερίδιο της περιουσίας τους. Όμως ο Αστέρης είναι πρακτικό μυαλό και μην έχοντας άλλη λύση παρακούει την μητέρα του. Μάλιστα όταν τον προσεγγίζει ο Άγγελος σαν πιθανός αγοραστής ο Αστέρης δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

Σασμός-Αστέρης-

Το ξέρει μέσα του, ότι ο ξάδερφός του έχει δίκιο και θεωρεί πως αν το πουλήσει το χωράφι θα νιώσει μία εξιλέωση ο ίδιος και ο Άγγελος θα νιώσει μεγαλύτερη δικαίωση. Επίσης μετά την δολοφονία του Πετρή, ο Αστέρης θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον συγχωρέσουν οι Βρουλάκηδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Οι δύο άντρες λοιπόν δίνουν τα χέρια για το κτήμα και το νέο δεν αργεί να φτάσει και στην Καλλιόπη, η οποία γίνεται έξαλλη. Ο Αστέρης όμως αποφασίζει να μην της δώσει σημασία περιμένοντας να της περάσει. Όλα όμως θα ανατραπούν όταν στον χωριό θα κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Άγγελος είναι νεκρός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγώ είμαι ο φονιάς του Στεφανή

Συγκεκριμένα, κάποιος τον σκότωσε και αμέσως όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Μαθιό και στον Αστέρη. Ο Μαθιός την γλιτώνει σχετικά γρήγορα διότι είχε άλλοθι όμως ο Αστέρης θα αργήσει πολύ να ξεμπερδέψει από αυτή την υπόθεση.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Φυσικά τον Άγγελο τον σκότωσε ο πρώην άντρας της Άσπας, Κώστας, τυφλωμένος από την ζήλεια του. Μέχρι να αποδειχθεί αυτό όμως ο Αστέρης θα περάσει από 40 κύματα και θα νιώσει για άλλη μία φορά την αμφισβήτηση.

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close