Η Γη της Ελιάς-Άρης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και αυτή τον απορρίπτει. 

Ε βέβαια. Η Ευτυχία αν ο άλλος δεν είναι 40 χρόνια εγκληματίας δεν του ρίχνει βλέφαρο…

Η Ευτυχία είναι έγκυος στο παιδί του Αποστόλη. Οι δυο τους το έχουν ξεκαθαρίσει και η Ευτυχία είναι προσαρμοσμένη στην ιδέα ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Προσπαθεί λοιπόν να συνεχίσει την ζωή της και καταπιάνεται με την δουλειά της αλλά και το παιδί που μεγαλώνει μέσα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Την ίδια στιγμή που η Ευτυχία έχει αποφασίσει να περάσει χρόνο μόνη της και θέτει ως προτεραιότητα αποκλειστικά το παιδί που περιμένει να έρθει στον κόσμο, στην Μάνη εμφανίζεται ο Άρης, ο αδερφός της Εύας. Ο Άρης είναι ένας γοητευτικός νέος που αποφασίζει να έρθει στην Μάνη για να δει και να στηρίξει την αδερφή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Η Γη της Ελιάς-Άρης-Εύα-

Η Εύα περνάει κρίση στην σχέση της με τον Στάθη και ο Άρης είναι σε θέση να την κάνει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να μην τα τινάξει όλα στον αέρα. Με το που συναντιέται με την Ευτυχία η χημεία είναι εμφανής και το φλερτ δεν αργεί να αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο νέους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Όταν όμως ο Άρης ξεκινά να ερωτεύεται την Ευτυχία και το πράγμα ξεπεράσει το…απλό και αθώο φλερτ η Ευτυχία θέτει τα όριά της. Δεν είναι ερωτευμένη με τον Άρη και μπορεί να είναι ένα πολύ γλυκό και γοητευτικό παιδί όμως δεν θέλει και να τον ερωτευτεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία προσπαθεί να ενώσει ξανά Στάθη και Αρετή

Ο Άρης δεν γνωρίζει πως η Ευτυχία είναι έγκυος οπότε η Ευτυχία απλά του ξεκαθαρίζει πως σε αυτή την φάση της ζωής της, δεν την απασχολεί καθόλου η προσωπική της ζωή με αυτή την έννοια. Ο Άρης θα σεβαστεί την απόφασή της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Η Γη της Ελιάς-Άρης-

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παρατήσει και τις προσπάθειες. Με τον διακριτικό του τρόπο θα προσπαθήσει να κάνει την Ευτυχία να αλλάξει γνώμη για την μεταξύ τους σχέση. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close