Ήλιος: Αυτό είναι το τέλος του Δημήτρης Λαΐνα

Ήλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος του Δημήτρη Λαϊνά και έρχεται σύντομα

Σαν είδηση βόμβα έσκασε πριν από λίγο πως ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί οριστικά από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, όπου τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν το γνωστό ηθοποιό να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την συγκεκριμένη σειρά;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Ήλιος: Αυτό είναι το τέλος του Δημήτρης Λαΐνα

Οι λόγοι για τους οποίους αποχωρεί

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Σκρομπόλα και του zappit.gr, o Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί από την σειρά καθώς οι υποχρεώσεις του στο εξωτερικό είναι πολλές και δεν τον επιτρέπουν να συνεχίσει.

Ήλιος: Αυτό είναι το τέλος του Δημήτρης Λαΐνα

Δείτε επίσης : Ήλιος: Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου

Τέλος ο Γιώργος Καραμίχος από την σειρά Ήλιος. Αποχωρεί οριστικά.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σταματά άμεσα τα γυρίσματα και από τα μέσα Φεβρουαρίου δεν θα είναι στον Ήλιο, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε Αμερική και Ευρώπη είναι αρκετές.

Το Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μία παράσταση βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη σύμφωνα με το youfly.com , όπου σκηνοθετεί και παίζει, και η οποία κατόπιν θα έρθει και στην Ελλάδα, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 87 , 88 , 89 , 90

Ήλιος- Δημήτρης- Λαΐνας-

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Γιώργος Καραμίχος ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και την σειρά Ήλιος, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό είναι το τέλος του Δημήτρη Λαϊνά και έρχεται σύντομα λοιπόν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close