Ήλιος: Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου

Ήλιος : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου.   

Η Ελένη ρισκάρει τη ζωή της για να σώσει τον πατέρα της – Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου..

Η Ελένη αποφασίζει να κάνει μία επικίνδυνη επέμβαση για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Από την άλλη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στην Αθηνά και στον ψυχολόγο του Στέφανου..

Η σχέση της Ελένης με τον πατέρα της έχει περάσει από Σαράντα Κύματα εξαιτίας του αλκοολισμού του. όταν, λοιπόν, ο Νίκος εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της, ύστερα από πολλά χρόνια, όπως είναι φυσικό, εκείνη σοκαρίστηκε.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Ήλιος- Αθηνά -

 

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 87 , 88 , 89 , 90

Σύμφωνα με το περιοδικό MYTV ,Ο άντρας προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του και να την προσεγγίσει ξανά θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση τους και να κάνουν μία νέα αρχή. Η Ελένη αρχικά ήταν αρνητική, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Νίκος, ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στην πορεία, αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως είναι βαριά άρρωστος και την εκλιπαρεί να μην το πει στην kόρη του. Όμως, σύντομα, η Ελένη μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και νιώθει τη γη κάτω από τα πόδια της να χάνεται.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή της για να τον σώσει. Ωστόσο, κάνεις δεν συμφωνεί με την απόφαση της μιας και το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σοβαρό. Της ζητούν να σκεφτεί πως έχει ένα παιδί και δεν μπορεί να ρισκάρει. Ειδικά ο Ιάσονας προσπαθεί να την αποτρέψει, καθώς πιστεύει πως το χειρουργείο είναι επικίνδυνο για την υγεία της. Όμως, η γυναίκα δεν κάνει πίσω και δηλώνει στους γιατρούς πως θέλει να προχωρήσουν με τη μεταμόσχευση νεφρού.

Ήλιος-Ιασονας-

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Τις επόμενες ώρες, οι γιατροί κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στην Ελένη και στη συνέχεια την ετοιμάζουν για το χειρουργείο. Οι ώρες περνούν και μία απρόβλεπτη εξέλιξη στην επέμβαση του Νίκου και της Ελένης προκαλεί μεγάλη αγωνία σε όλους! Την ίδια στιγμή, στις φυλακές, ο Στέφανος ξεκινά συνεδρίες με έναν ψυχολόγο, τον Αχιλλέα. Φαίνεται πως αυτές οι επισκέψεις με τον άντρα βοηθούν ιδιαίτερα τον Στέφανο, ο όποιος δείχνει σημάδια αλλαγής στη συμπεριφορά του. Ο κατηγορούμενος αρχίζει να ακολουθεί πιστά την αγωγή που του έχει δώσει ο Αχιλλέας και μέρα με τη μέρα πηγαίνει καλύτερα.

Ήλιος: Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Παράλληλα, ο Αχιλλέας γνωρίζει την Αθηνά. Οι δυο τους αρχίζουν να επικοινωνούν αρκετά συχνά και το γεγονός αυτό προβληματίζει τον Αχιλλέα. Συγκεκριμένα, αισθάνεται πώς αναπτύσσεται μία σχέση μεταξύ τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο και για αυτό το λόγο της ζητάει να σταματήσουν να βλέπονται.

Η απόφασή του ξαφνιάζει τη γυναίκα, η οποία απολάμβανε πολύ της συζητήσεις που είχαν. Την επόμενη μέρα, ο Αχιλλέας επισκέπτεται ξανά το Στέφανο, ο οποίος του εξομολογείται πως είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αθηνά και ότι δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με το χωρισμό τους. Στη συνέχεια, ο ψυχολόγος Και η Αθήνα συναντιούνται ξανά. Μάλιστα, εκείνη αρχίζει να γοητεύεται όλο και περισσότερο από την προσωπικότητα του ψυχολόγου και τη βοηθητική στάση που έχει απέναντί της.

Ήλιος- Στέφανος-

Δείτε επίσης : Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Η ίδια νιώθει μαζί του όμορφα και οικεία και ύστερα από πολύ καιρό χαμογελάει ξανά. Μάλιστα, πιστεύει πως αρχίζει να ερωτεύεται τον Αχιλλέα…

Στον ρόλο του Αχιλλέα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close