Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 46 , 47 , 48 , 49 , 50

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 46 , 47 , 48 , 49 , 50 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1 δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 46 στις 15/11/21

Επεισόδιο 46– Β Κύκλος

Ο Νικήτας, παραδίνεται σε αυτούς που τον καταδιώκουν, προκειμένου να σώσει τη Λήδα και την οικογένειά της. Ξέροντας πως μπορεί να μη βγει ζωντανός από τα χέρια τους . Η Λήδα είναι σε απόγνωση. ο Δημήτρης, Βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνιση του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για την Νάντια. Αρχίζει να θυμάται και ψάχνει κρυφά στα πράγματα της Νάντιας.

Ήλιος επεισόδιο 47 στις 16/11/21

Επεισόδιο 47– Β Κύκλος

Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή, να πείσει το Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος  όμως, της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε. Θεωρώντας πως η Ελπίδα έχει κάποια σχέση με τον δολοφόνο της Αρετης, την κατηγορεί ευθέως, ότι συνεργάζεται μαζί του. Όταν ένα νέο, έρχεται να αλλάξει, δραματικά, τα σχέδια της.  Ο Δημήτρης θα αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα. Καταλαβαίνει πως ξέρει την Νάντια από παλια.

Δείτε ακόμη Ήλιος : Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς

Ήλιος επεισόδιο 48 στις 17/11/21

Επεισόδιο 48– Β Κύκλος

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου, είναι καταιγιστικές και η Σοφία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες.  Η Εύα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ελπίδες της, για τη σχέση της, με τον Ιάσωνα αναπτερώνονται.

Ήλιος επεισόδιο 49 στις 18/11/21

Επεισόδιο 49– Β Κύκλος

Η Αλίκη επιτίθεται στην Ελπίδα, για το φόνο του Γρηγόρη και την κατηγορία, ότι καλύπτει τον γιο του Μενέλαου. Η Αθήνα, εκφράζει στο Στέφανο τις υποψίες της, για τον Διοικητή … Ο Στέφανος επιβεβαιώνει μετά από έρευνα, ότι κρύβει αρκετά μυστικά, την ώρα που η Ελπίδα αποφασισμένη να τελειώνει μια και καλή με τον γιο του Μενέλαου, επισκέπτεται ξανα τον κρατούμενο που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, προκειμένου να οργανώσει σωστά, το σχέδιό της.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 41 , 42 , 43 , 44 , 45

Ήλιος επεισόδιο 50 στις 19/11/21

Επεισόδιο 50– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης θα επιτεθεί στην Νάντια και θα προσπαθήσει να το σκάσει, αλλά αυτή θα τον απειλήσει πως θα τον σκοτώσει. Η Αλίκη αιφνιδιάζεται, όταν της επιδίδεται κλήτευση για τη δικη της, που παίρνει επείγουσα προτεραιότητα …Η Αθήνα κηρύσσει ανοιχτά πόλεμο στο διοικητή ,προκαλώντας την οργή του, ο οποίος προηγουμένως, προσπαθούσε να ρίξει τις ευθύνες, για την εξαφάνιση της Δάφνης, στον Χρήστο. Της είχε ζητήσει μάλιστα να εκδώσει, ένταλμα σύλληψης για τον φόνο, όμως εκείνη προτίμησε να τον βγάλει από την φυλακή και να τον προτρέψει να της αποκαλύψει που είναι η κοπέλα, πρίν να είναι αργά.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 51 , 52 , 53, 54 , 55

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

 

Close