Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 51 , 52 , 53, 54 , 55

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 51 , 52 , 53, 54 , 55της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1 δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 51 στις 22/11/21

Επεισόδιο 51– Β Κύκλος

Εχοντας πλέον βρει την μνήμη του ο Δημήτρης, ψάχνει να βρει ενά τρόπο για να δραπετεύσει. Η επικείμενη δίκη της Αλίκης έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Αλίκη, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, προσπαθεί να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Ελπίδα μαθαίνει νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες για το παρελθόν του Στέφανου, που θα την αναστατώσουν και θα τη φοβίζουν ακόμη περισσότερο. Ο Στέφανος, που δεν γνωρίζει για την έρευνά που κάνει η Ελπίδα, εξακολουθεί να την απειλεί, ενώ συμπαραστέκεται στην Αλίκη και σε όλη την οικογένεια, χωρίς να κινεί σε κανέναν την παραμικρή υποψία.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Η Αθηνά που τον εμπιστεύεται απόλυτα,  δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει. Η Λήδα θα αρχίσει να ανησυχεί πολύ με τη νέα απειλή που δέχεται και αφορά την ίδια και την οικογένειά της. Όλοι θα δεχτούνε να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης. Η Μεγάλη μέρα της δίκης φτάνει.

Δείτε ακόμη Ηλιός: Ο Στέφανος είναι γιος του Μενέλαου και ο δολοφόνος του Φίλιππου

Ήλιος επεισόδιο 52 στις 23/11/21

Επεισόδιο 52– Β Κύκλος

Η δίκη της Αλίκης ξεκινά και η αγωνία για την έκβαση κορυφώνεται .Οι καταθέσεις των μαρτύρων θα προκαλέσουν πολύ ένταση, με αποτέλεσμα  η αγωνία της Αλίκης να κορυφωθεί. Η Λήδα, μετά το απειλητικό σημείωμα, ανησυχεί πολύ για τον Πέτρο. Οι υποψίες του Ιάσωνα για το ποια είναι στην πραγματικότητα η δολοφόνος του γιατρού και των γονιών του προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ελπίδα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες με το Στέφανο για να μην ξανακινδυνέψει  ο γιος της.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

Ο Δημήτρης και η Νάντια το σκάνε μαζί συνειδητοποιώντας πως κοινός εχθρός είναι ο Στέφανος.  Ο Στέφανος βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του.

Ήλιος επεισόδιο 53 στις 24/11/21

Επεισόδιο 53– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης και η Νάντια καταφέρνουν να φτάσουν κρυφά στην Καβάλα.Ο Στέφανος όμως μαθαίνει που είναι και πηγαίνει εκεί για να την βγάλει από τη μέση. Η Ελένη, η Λήδα και η Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης. Ο δικηγόρος κατηγορίας, όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται και φέρνει την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση. Ο Πέτρος θα χάσει τις αισθήσεις του στο μπαρ και θα τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 46 , 47 , 48 , 49 , 50

Η Λήδα εκφράζει της ανησυχίες  της στο Διοικητή. Πιστεύει πως πίσω από τη δηλητηρίαση του Πέτρου μάλλον βρίσκεται ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης μαθαίνει για τη δίκη της Αλίκης και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί. Κάτι πρέπει να γίνε για να το αποτρέψει.

Ήλιος επεισόδιο 54 στις 25/11/21

Επεισόδιο 54– Β Κύκλος

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. Η Νάντια θα εξομολογηθεί στον Δημήτρη ,πως αυτός που προσπάθησε να την σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να την προστατέψει και έτσι ζητά από την Αλίκη να την φιλοξενήσουν. Η Αλίκη φοβάται. Δέχεται να της δώσει καταφύγιο, ειδικά όταν μαθαίνει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 33 , 34 , 35 , 36

Στο μεταξύ, και μέσα σε όλα, ο γόνος  μιας πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της Καβάλας, προκαλεί ένα θανατηφόρο τροχαίο, με μόνο διασωθέντα της οικογένειας που ξεκληρίζεται, ένα παιδί, τον Χαρη. Η Ελπίδα στη δίκη  δεν λέει τα αναμενόμενα , δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει. Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μάλλον μονόδρομος

Ήλιος επεισόδιο 55 στις 26/11/21

Επεισόδιο 55– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα να του πει τι κρύβεται πίσω απ’ την αλλαγή της στάσης της και ποιον καλύπτει. Η Ελπίδα αναγκάζεται να ομολογήσει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσωνα, αλλά δεν θα κατονομάσει τον Στέφανο.

Η Λήδα και ο Νικήτας προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Χάρη, το παιδί που σώθηκε από το τροχαίο, αφού τα νέα για εκείνον είναι πολύ δυσάρεστα. Φτάνει η ώρα της κατάθεσης της Αλίκης. Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά. Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για την Αλίκη έχει φτάσει.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close