Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 71 , 72 , 73 , 74 , 75 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1. Δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 71 στις 20/12/21

Επεισόδιο 71– Β Κύκλος

Δευτέρα

Η έρευνα που ξεκινά γίνεται αγκάθι. Η δικηγόρος  του εργοστασίου απειλεί την Αλίκη με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο για  να σταματήσει την έρευνα., αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός. Η Λήδα από την άλλη ανησυχεί για την υγεία του Χάρη αφού οι μέρες παιρνούν και τα Χρήματα για την θεραπεία δεν έχουν βρεθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση καθώς φοβάται για την Αλίκη, αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης.

Ήλιος επεισόδιο 72 στις 21/12/21

Επεισόδιο 72– Β Κύκλος

Τρίτη

Η Αθηνά δέχεται νέα επίθεση ενώ αγνοεί οτί κινδυνεύει από δύο διαφορετικά μέτωπα. Η Νέλλυ και ο Μιχάλης κινδυνεύουν από μία πυρκαγιά που ξέσπασε στη φάρμα. Η Αλίκη πιστεύει πως πίσω από την πυρκαγιά κρύβονται οι υπεύθυνοι του εργοστάσιο χρωμάτων και Θέλοντας να τους ξεσκεπάσει, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δείτε ακόμη Ήλιος: Στέφανος και Πάνος ενώνονται για να τους εξοντώσουν όλους

Η Αθηνά προκειμένου να απαλλαγεί από το Στέφανο, παίρνει μια απόφαση που κάνεις δεν ξέρει τί συνέπειες θα έχει… Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλέφωνο από τον Στέφανο που του ζητά κάτι αδιανόητο και ένω τα περιθώρια χρόνου στενεύουν για το Χάρη η γιαγιά του πιέζεται από τον Πέρη να δεχτεί τα χρήματα.

Ήλιος επεισόδιο 73 στις 22/12/21

Επεισόδιο 73– Β Κύκλος

Τετάρτη

Ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται.  Ο Χάρης περιμένει τον Πέρη για να υπογράψει την επιταγή. Ο Πέρης, όμως, δεν εμφανίζεται ποτέ. Η Αθηνά μαθαίνει από τον Δημήτρη τι ζητάει ο Στέφανος από αυτήν.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70

Μια γυναίκα, βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μία καταγγελία. Εκεί βλέπει τον διοικητή και αναγνωρίζει στο πρόσωπό του το βιαστή της. Η Αθηνά αποφασίζει να μπει η ίδια μπροστά για να καταφέρουν να συλλάβουν το Στέφανο.

Ήλιος επεισόδιο 74 στις 23/12/21

Επεισόδιο 74– Β Κύκλος

Πέμπτη

Ο Νικήτας και η Λήδα βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς η ελπίδα να βρεθούν τα λεφτά για τη θεραπεία του Χάρη, απομακρύνεται μετά το θάνατο του Πέρη.  Αποφασίζουν, με τη βοήθεια της Αθήνας, να κάνουν κάτι πραγματικά παράτολμο. Και μπαίνουν σε μεγάλους μπελάδες.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Η Αλίκη συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει την στήριξη των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν. Ο Μιχάλης και η Νέλλη αποφασίζουν να την βοηθήσουν και ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα πάντα…

 

Ήλιος επεισόδιο 75 στις 24/12/21

Επεισόδιο 75– Β Κύκλος

Παρασκευή

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα.
Η Αλίκη προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της
το εορταστικό πνεύμα μια και είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον Φίλιππο. Παράλληλα μάταια πασχίζει να πείσει τους κτηνοτρόφους. Η γυναίκα που μολύνθηκε χάνει τη ζωή της και η Αλίκη, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, παίρνει μια παράτολμή απόφασή…

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Ο Στέφανός καταλαβαίνει πια πως ο κλοιός στενευεί γύρω του και θα καταφύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο παίρνοντας μαζί του την Αθηνά. Ο διοικητής κρατά όμηρο τη Σοφία, ενώ παράλληλα μια νέα μαρτυρία, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 76 , 77 , 78

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

 

 

Close