Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο…

Σασμός…Η Δανάη Παππά που υποδύεται τη Θεοδώρα στο Σασμό έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και έδωσε πολλά spoiler..

Η Θεοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο, είπε η Δανάη Παππά, που την υποδύεται, και αμέσως καταλάβαμε πως τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός , μας επιφυλάσσουν, ακόμη πιο πολλές εκπλήξεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: θύμα βιασμού η Σεμίνα από τον πατριό της

Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Τι σας αρέσει στη Θεοδώρα;

Μου αρέσει που είναι ατρόμητη. Δεν φοβάται να πει τη γνώμη της. Βέβαια αυτό πολλές φορές πληγώνει τους ανθρώπους γύρω της.

Θα μπορούσε να ήταν φίλη σας; Και αν ναι, τι θα τη συμβουλεύατε;

Πιστεύω πως δύσκολα θα γινόμουν φίλη με τη Θοδώρα. Αν ήταν φίλη μου, όμως, θα τη συμβούλευα να σταματήσει να ασχολείται τόσο πολύ με τις ζωές των άλλων και να εστιάσει στον εαυτό της. Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα χειρότερα γύρω μας, ενώ στην πραγματικότητα φταίμε εμείς.

Γιατί πιστεύετε πως βασανίζει… τον Μανωλάκη;

Τον αδελφό της θεωρώ πως είναι από μικροί σε κόντρα. Είχε συνηθίσει να είναι μοναχοπαίδι και όταν εμφανίστηκε ο Μανώλης την έπιασε ζήλια. Τώρα που μεγαλώσαν, έχει ακόμα μέσα της αυτή τη ζήλια, δεν το έχει ξεπεράσει, και προσπαθεί να τον μειώνει συνέχεια, ώστε να νιώθει καλύτερη από αυτόν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός σώζει την Αργυρώ από βέβαιο θάνατο

Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Η Θοδώρα θα συνεργαστεί με τον Διονύση Για να χωρίσουν τον Πέτρο από τη Σεμίνα…

Με τον Διονύση προσπαθούν και οι δύο να ψαρέψουν ο ένας από τον άλλον πληροφορίες για το ζευγάρι Σεμίνα Πέτρος, χωρίς να ξέρει ο ένας το κίνητρο του άλλου. Ο Πέτρος για τη Θοδώρα είναι ο μεγάλος της έρωτας και από τι στιγμή που χώρισαν δεν θέλει να τον δει ευτυχισμένο με καμία άλλη εκτός από την ίδια. Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι: και δεν τον έχει ξεπεράσει και θέλει να τον εκδικηθεί που αυτός είναι χαρούμενος με τη Σεμίνα και όχι με την ίδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαχαιρώνουν τον Αστέρη

Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Στο βιβλίο η Θοδώρα κρύβεται πίσω από την αναβίωση της βεντέτας. Μπορεί να τη δούμε να παίζει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο;

Η ιστορία της τηλεοπτικής Θοδώρας μοιάζει πολύ με του βιβλίου. Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο.

Ο κόσμος τι σας λέει;

Ο κόσμος έχει διχαστεί με τη Θοδώρα και τη Δανάη. Από τη μία βλέπουν στον Σασμό τη Θοδώρα, που δεν είναι και το καλύτερο παιδί, και μετά βλέπουν εμένα, ίσως σε κάποια συνέντευξη ή στα social media, και είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Πολλές φορές μου λένε: βρε παιδί μου, ηρέμησε λίγο ως Θοδώρα, μην μπλέκεσαι συνέχεια στις ζωές των άλλων. Και άλλες μου λένε: Καλά τους κάνεις εκεί στον Σασμό. Πολύ μας αρέσει που η Θοδώρα τα λέει έξω από τα δόντια.

Θα προχωρήσει στο γάμο με τον Γιώργη;

Η σχέση τους προχωράει. Στο δικό μου μυαλό όμως η Θοδώρα συνεχίζει μαζί του κυρίως για να μπει στο μάτι της οικογένειας της αλλά και του Πέτρου.

Στην προσωπική σας ζωή το ενδεχόμενο ενός γάμου το σκέφτεστε;

Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει
Είμαι σε μία πολύ ωραία σχέση, είμαι ο εαυτός μου και νιώθω ευτυχισμένη. Ναι, σκέφτομαι τον γάμο, μου αρέσει όμως να αφήνω τα πράγματα να έρχονται στην ώρα τους, να μην βιάζομαι.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή της ηθοποιού στο περιοδικό τηλέραμα αυτής της εβδομάδας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close