Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 66 , 67 , 68 , 69 , 70 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1. Δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 66 στις 13/12/21

Επεισόδιο 66– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος. Η Σοφία εξομολογείται στη Δάφνη ότι δέχεται παρενόχληση από τον Διοικητή και φοβάται την αντίδραση του Χρήστου αν το καταλάβει. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέρη να του πει που βρίσκεται ο Στέφανος ο οποίος του λέει πως είναι νεκρός.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: O Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα ομώς δεν πείθονται, και εξακολουθούν να φοβούνται. Μια μαρτυρία ωστόσο για πυροβολισμούς, οδηγεί την αστυνομία στο σημείο  που τον έψαχναν και βρίσκουν ίχνη αίματος. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA επιβεβαιώνουν πως το αίμα ανήκει στον Στέφανο.

 

Ήλιος επεισόδιο 67 στις 14/12/21

Επεισόδιο 67– Β Κύκλος

Η Λήδα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χάρη, ενώ συγκρούεται με τον γιατρό και τη γιαγιά του παιδιού. Ολοι είναι αναστατωμένοι γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί το πτώμα του Στέφανου.  Ο διοικητής απειλεί ανοιχτα το Χρήστο και την Δάφνη, ενώ ενοχλεί με θράσος την Σοφία.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 61 , 62 , 63 , 64 , 65

Ο Ιάσωνας δέχεται την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί να πλησιάσει την Ελπίδα. Από την άλλη ο Πέρης χρησιμοποιεί την επερχόμενη θεραπεία του Χάρη για να γλιτώσει τις κατηγορίες.

Ήλιος επεισόδιο 68 στις 15/12/21

Επεισόδιο 68– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητα της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι αυτήν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη έρχεται κοντά με τον Μανώλη.

Η Αλίκη ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος ζει, μπλέκεται σε μία νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό θέμα, κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες…

Ο διοικητής επισκέπτεται ξανά τη Σοφία και την τρομοκρατεί αναγκάζοντάς την να μιλήσει για τον Χρήστο. Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που περιμένει, αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας χώρισε με την Ελένη.

Δείτε ακόμη Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Ήλιος επεισόδιο 69 στις 16/12/21

Επεισόδιο 69– Β Κύκλος

Η υπόθεση Ζερίδη κλείνει, καθώς έχει βρεθεί πια ο ένοχος. Η Αθήνα και η Λήδα δεν μπορούν να βρουν πουθενά τα χρήματα για τη θεραπεία του Χάρη, Κανείς δεν τους βοηθά και πιστεύουν πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ιωάννου. Ο Χρήστος θέλει να φυγαδεύσει  τη Δάφνη και καταστρώνει ένα σχέδιο μαζί με τον Νικήτα.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει δείγμα από το νερό του ποταμού σε ένα εργαστήριο, ελπίζοντας πως οι φόβοι της δεν θα επιβεβαιωθούν.

Ήλιος επεισόδιο 70 στις 17/12/21

Επεισόδιο 70– Β Κύκλος

Η σχέση του Ιάσωνα με τη μητέρα του δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά, όταν η Ελπίδα του ανακοινώνει πως η υπηρεσία την καλεί πίσω στην Αθήνα και είναι υποχρεωμένη να φύγει. Αυτό σημαίνει πως πλέον η Ελπίδα, πρέπει να επιστρέψει πίσω στη βάση της, και τότε η σχέση της με τον Ιάσωνα θα δοκιμαστεί για μια ακόμη φορά.

Ο διοικητής πηγαίνει στο μέρος που το υποδεικνύει ο εκβιαστής, και παγώνει όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του…

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close