Κρίνο και Αγκάθι: Η Λεμονιά ομολογεί την αλήθεια -«Ο Γιάννος είναι δικό σου παιδί σε ορκίζω να προστατεύσεις τον γιο σου»

Κρίνο και Αγκάθι: Η Λεμονιά ομολογεί την αλήθεια -«Σε ορκίζω να προστατεύσεις τον γιο σου»

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στο επόμενα επεισόδια της σειράς Κρίνο και Αγκάθι έρχεται η συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς η Λεμονιά ομολογεί την αλήθεια. Ότι δηλαδή ο Γιάννος είναι παιδί του Μήτρου. Πώς αντιδρά ο Μήτρος;

Ο Γιάννος, θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του και κάνει συμμαχία μαζί με τη Λευκή. Έτσι, η Λεμονιά , σύμφωνα με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κρίνο και Αγκάθι, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Μήτρο για να προστατέψει τον Γιάννο, που είναι δικό του παιδί.

Μεγαλωμένος με το δηλητήριο της απουσίας και το βαρύ φορτίο της απώλειας ενός πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, ο Γιάννος μετατρέπεται σε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Η αποκάλυψη ότι ο Γιάννος δεν είναι γιος του νεκρού Ηλία Δρογούτη, αλλά παιδί του Μήτρου Αρβανίτη, λειτουργεί ως καταλύτης σε έναν ήδη ακήρυκτο πόλεμο. Μαθαίνει για την επιστροφή της Λευκής και  διψασμένος για δικαιοσύνη και εκδίκηση, αρνείται να μείνει θεατής.

Ορμώμενος από το αίσθημα της προδοσίας, υπόσχεται στη θεία του να την βοηθήσει να εκδικηθούν μαζί για το θάνατο του πατέρα του, αγνοώντας πως η ίδια του η ζωή κρέμεται από μια κλωστή.

Κρίνο και Αγκάθι: Η Λεμονιά ομολογεί την αλήθεια -«Ο Γιάννος είναι δικό σου παιδί σε ορκίζω να προστατεύσεις τον γιο σου»

Η Λεμονιά λέει την αλήθεια στο Μήτρο

Η Λεμονιά, μόλις μαθαίνει τα σχέδια του  κυριεύεται η από τον τρόμο μην πάθει το παραμικρό ο Γιάννος, και αναγκάζεται να ομολογήσει την ωμή αλήθεια στον Μήτρο προκειμένου να τον προστατέψει. «Ο Γιάννος είναι δικό σου παιδί. Εκείνο το βράδυ ο Ηλίας δεν πρόλαβε να με αγγίξει.

Γι’ αυτό σε ορκίζω να προστατεύσεις τον γιο σου από το μένος της οικογένειάς σου» του λέει .

Ο Μήτρος συγκλονίζεται από την αλήθεια. Πώς αντιδρά σε αυτά που του είπε η Λεμονιά; Τι θα κάνει για να μπορέσει να προστατεύσει τον Γιάννο;

Κρίνο και Αγκάθι: Η Λεμονιά ομολογεί την αλήθεια -«Ο Γιάννος είναι δικό σου παιδί σε ορκίζω να προστατεύσεις τον γιο σου»

Όμως, είναι πια αργά . Ο Γιάννος έχει ήδη μπει σε έναν μοναχικό δρόμο χωρίς επιστροφή. Το μίσος που τον θρέφει απειλεί να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει από τις δύο οικογένειες.

Στα επόμενα επεισόδια, η οργή του νεαρού δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα όρθιο. Και ένας αιματηρός κύκλος ανοίγει ξανά στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

TiVi Σίριαλ

Δείτε τις εξελίξεις, τα επόμενα επεισόδια και όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του daddy-cool.gr για τη σειρά Κρίνο και Αγκάθι εδώ

Σχετικά άρθρα