Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του κακόυ

Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αναστάσης Ροϊλός θα έχει τον ρόλο του κακού.

Ο Αναστάσης δεν γίνεται να είναι ο κακός βρε παιδιά

Ο Αναστάσης Ροϊλός έδώσε συνέντευξή στο περιοδικό marieclaire και μίλησε  για την αγάπη του για το θέατρο, την οικογένεια των Άγριων Μελισσών και τα νέα του τηλεοπτικά project, ενώ ετοιμάζεται για την παράσταση της Μήδειας, ως Τροφός, Αιγέας και Αγγελιoφόρος, στο Ηρώδειο.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνει την περιοδεία της παράστασης Μήδεια (του Ευριπίδη), σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με την Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός μιλά για όλα (βιντεο)

Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του κακόυ

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Οι ημέρες προβολής και επεισόδια

Ο Ροϊλός υποδύεται την τροφό, τον Αιγέα και τον Αγγελιοφόρο, υπηρετώντας με εντυπωσιακό τρόπο την αρχή των τριών υποκριτών που υποδύονται όλα τα πρόσωπα μίας αρχαίας τραγωδίας, ενώ στην τηλεόραση έχει διπλή παρουσία, ως Δημήτρης Χορν στη σειρά «Φλόγα και άνεμος» (ξεκίνησε στην ΕΡΤ), και σε ρόλο έκπληξη στη «Μάγισσα» (έρχεται στον ΑΝΤ1).

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του κακόυ

Φωτογράφος: Γιώργος Καπλανίδης (This Is Not Another Agency*)

Δείτε ακόμη Η Μάγισσα: Ο ρόλος του Αναστάση Ροϊλού και η σχέση με την Έλλη Τρίγγου στη σειρά

Τι μάθατε μετά από τρία χρόνια θητείας στο μεγάλο τηλεοπτικό σχολείο των «Άγριων Μελισσών»;

Μας έδωσε πολλά η σειρά, βάζω πρώτα -και μαζί- την αγάπη του κόσμου και ότι γίναμε οικογένεια με τους συναδέλφους μου, έζησα κάτι πολύ ωραίο. Τελικά, όμως, μένω στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Μόνο έτσι πας στην επόμενη δουλειά.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Όλα όσα θα συμβούν στη νέα σειρά του ANT1

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου- Η υπηρέτρια που περπατά σε δύσβατα και γεμάτα αγκάθια, μονοπάτια

Ελπίζω να βάλουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας υψηλά στάνταρ και να καταφέρουμε να κάνουμε την εγχώρια παραγωγή, ή έστω ένα μέρος της, ανταγωνιστική στις ξένες αγορές. Με άλλα λόγια, να καταφέρουμε να φτιάξουμε ιστορίες που να αφορούν και άλλο κοινό πέρα από το ελληνικό.

Στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος» υποδύεστε τον Δημήτρη Χορν. Τι γνώμη έχετε για τον σπουδαίο ηθοποιό;

Τον λάτρεψα. Διαβάζοντας γι’ αυτόν, συνάντησα έναν μπον βιβέρ, έναν αστό, αλλά και έναν ταγμένο στην τέχνη του, έναν ανικανοποίητο, έναν φοβερά γοητευτικό άνθρωπο, ένα αερικό. Υπάρχουν δύο είδη ηθοποιών, αυτοί του star system, που φέρνουν τους ρόλους στα μέτρα τους, και οι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ, που είναι διαφορετικοί σε κάθε ρόλο.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Σε βασικό ρόλο ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης στην σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος συμμαχεί με τον Θόδωρο

Δείτε ακόμη Η Μάγισσα: Η υπόθεση της σειράς του ANT1

Εκείνος ήταν μεν star system, αλλά με έναν καταπληκτικά μοναδικό τρόπο. Ήταν ένας άντρας που τον ήθελαν όλες, ενώ απείχε πολύ από την εικόνα του «μάτσο». Μιλάμε για πολύ ιδιαίτερη πάστα ανθρώπου, μιλάμε για έναν τύπο που τον ερωτεύτηκε η Εντίθ Πιαφ. Τον ερωτεύτηκα κι εγώ, όπως καταλαβαίνετε.

Τι μπορείτε να μας πείτε για τον ήρωα που υποδύεστε στη «Μάγισσα», το σίριαλ που έρχεται το χειμώνα στον ΑΝΤ1 από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών»;

Ότι όταν μιλήσαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε: «Τώρα θα κάνεις έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από τον Νικηφόρο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr  θα είναι ο εχθρός με πολλά και σκοτεινά μυστικά της Μάγισσας Έλλης Τρίγκου η οποία θα έχει και έναν αδιάφορο (στην αρχή ) έρωτα. Και ο μεγάλος της και παιδικός της  έρωτας θα είναι ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης

Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του κακόυ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close