Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Μαύορ Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει μεταξύ Αγγελικής και Θέμη.

Ωχ ωχ ωχ…

Η Αγγελική προσπαθεί να διαχειριστεί το διαζύγιό της με τον Θέμη και την ίδια στιγμή τις πιέσεις του Βίκου, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου».

Η Αγγελική ζητάει παραπάνω χρόνο από τον Βίκο, αφού δεν είναι έτοιμη να κάνει ακόμα το επόμενο βήμα μαζί του. «Είναι ένας χωρισμός, είναι μεγάλη αλλαγή και για μένα και για τα παιδιά μου», του λέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

«Μάλιστα, πάλι στο περίμενε ο Βίκος. Πάλι μου ζητάς χρόνο», της απαντάει εκείνος απογοητευμένος, ο οποίος δεν μπορεί άλλο να περιμένει κι αρχίζει να πιέζει την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Παρόλα αυτά, στη γωνία καρτερεί ο Θέμης, ο οποίος είναι έτοιμος να ζητήσει τα ρέστα από την Αγγελική για τη συμπεριφορά της στο «Μαύρο Ρόδο». Το πρώην ζευγάρι έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση κι η ειρωνεία πέφτει σύννεφο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

«Να σ’ ευχαριστήσω κιόλας που κρατάς την οικογένειά μας ενωμένη, έχεις κάνει τόσα πράγματα για να μισήσει ο Πέτρος τη δουλειά μου, να τελειώσει τις σπουδές του στη Φλωρεντία, να πάει στο Λονδίνο, να ανοίξει γραφείο… Τώρα που είναι; Ξέρεις;», της λέει εκνευρισμένος κι ο καβγάς συνεχίζεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close