Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα πουν: Δεν έχεις μάθει να ακούς – Είναι σα να μιλάω σε τοίχο με κούρασες.

Χαμός θα γίνει…Το πιεσόμετρο στον Θέμη..

Η Αλεξία έχει μαζέψει τα ρούχα σε μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι. «Για ακόμη μία φορά, τσακωθήκαμε για το Βίκο. Και έχεις συνειδητοποιήσει το λόγο για τον οποίο θύμωσες; Μάλλον όχι, εγώ όμως ναι: θύμωσες επειδή θεωρείς τον πατέρα σου παράλογο.

Με θεωρείς υπερβολικό που πήρα ανάποδες γιατί ζήτησες τη βοήθεια του Βίκου και όχι τη δική μου. Με θεωρείς παλαβό που αντιδρώ ενώ εσύ τρως αμάσητο, ό,τι σου δίνει αυτό το καθίκι. Και τώρα πιστεύεις ότι σε βοήθησε δίνοντάς σου την καθαρίστρια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχεις, φύγε κάθαρμα Διακοσάββα. Εγώ σε τελείωσα

Καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μπάζει από παντού; Από παντού, Αλεξία!», της φωνάζει ο Θέμης, αλλά εκείνη δεν κάνει πίσω. «Δεν έχει νόημα, μπαμπά. Δεν ακούς. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Είναι σα να μιλάω σε τοίχο. Κουράστηκα.

Θα έπρεπε να έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας από καιρό. Για το καλό και το δικό σου, και το δικό μου και της σχέσης μας», του απαντάει και φεύγει χωρίς να του πει που πάει. Λίγο αργότερα, όμως όταν της τηλεφωνεί ο Πέτρος του αποκαλύπτει ότι πήγε στο σπίτι της Κύρας, κι εκείνος με την σειρά του ενημερώνει τον πατέρα τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ένα τεράστιο “μπαμ” αναστατώνει την Πάτρα

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: O Πέτρος ακούει την καρδιά του παιδιού του

«Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι, για να μην τρελαθώ. Αλλά, έτρεμα, ναι, πως θα πήγαινε στο Βίκο», του απαντάει ανακουφισμένος ο Θέμης και συνεχίζει: «Ο Βίκος έναν μόνο τρόπο είχε για να με εκδικηθεί. Τον βρήκε.

Μετέτρεψε σε θύματα τη γυναίκα μου, την πεθερά μου και την κόρη μου. Και ποιος ξέρει, ποιον άλλο ακόμα θα βάλει στο στόχαστρο»… Ωστόσο, ο Βίκος την ίδια ώρα, έχει φτάσει στο σπίτι της Κύρας και είναι με την Αλεξία.

Εκείνη τον κερνάει ένα ποτό στην είσοδο του σπιτιού και στη συνέχεια του ζητάει να φύγει. Όμως ο Βίκος δεν τα παρατάει. «Έτσι απλά; Όχι, κορίτσι μου. Δεν πάω πουθενά», της ξεκαθαρίζει και τα βλέμματα που ανταλλάσσουν είναι σαν μια σκληρή αναμέτρηση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 118 , 119 , 120 , 121 , 122

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της

Την στριμώχνει στην πόρτα και η Αλεξία τον κοιτά με σκληρό βλέμμα. Την φιλάει και είναι ψυχρή. «Όταν λες «πάω κάπου ήσυχα, που να μπορώ να μιλήσω για εσένα», τι εννοείς; Πού πήγες;», τον ρωτάει και ο Βίκος εξιτάρεται. «Το διάβασες, μωρό μου, ε;

Το διάβασες και με δούλευες. Αλλά δεν πειράζει, έτσι με τρελαίνεις ακόμα περισσότερο», της απαντάει. Συνεχίζει να την φιλάει με πάθος, την τραβάει μέσα στο σπίτι και κλείνει την πόρτα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό – Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Μόνο που κανείς από του δύο δεν έχει αντιληφθεί ότι ο Θέμης είναι στην είσοδο της αυλής και τους βλέπει…Ο Βίκος και η Αλεξία κάνουν έρωτα, ενώ ο Θέμης με το όπλο στο χέρι γυροφέρνει το σπίτι της Κύρας και ψάχνει τρόπο να μπει μέσα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close