Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές, αφού ένα τεράστιο “μπαμ” αναστατώνει την Πάτρα.

Αυτό μας έλειπε…

Αφού έμαθε για την κρυφή σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο, ο Θέμης δεν κάνει βήμα πίσω στο σχέδιο εκδίκησης του για τον εχθρό του. Έτσι βάζει το Λουκά να τον βγάλει απ’ τη μέση, μόνο που μία παράλειψη θα αποβεί μοιραία για την οικογένειά Καστρινού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Λουκάς-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό – Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, όταν ο Πέτρος είπε στον πατέρα του πως η Αλεξία συνεχίζει να συναντάει τον Βίκο, ο Καστρινός σε έξαλλη κατάσταση ζητάει εξηγήσεις από την κόρη του. Μόνο που εκείνη αντιδρά και για μια ακόμη φορά αρνείται πως έχει κάποια σχέση μαζί του.

Στη συνέχεια η Αλεξία φεύγει απ’ το σπίτι της χωρίς να πει στο Θέμη που πηγαίνει και εκείνος θυμάται έντονα τα λόγια της Κύρας. “Σου λέει ψέματα. Έχε από κοντά την κόρη σου” του είχε πει κι εκείνος αποφασίζει να την ακολουθήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε αμόκ – Κωλόπαιδο τα ‘χεις διαλύσει όλα κανονίζουν να την πάνε σε άλλο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Σοκαρισμένος την βλέπει να μπαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου νωρίς. Αργότερα τους βλέπει να φεύγουν μαζί αγκαλιά. Το μυαλό του θολώνει από οργή και πιάνει το όπλο του για να σκοτώσει τον εχθρό του. Όμως αποφασίζει να τον τιμωρήσει διαφορετικά.

Ο Βίκος λέει στην Αλεξία το σχέδιο του για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. “Λέω να φύγουμε μακριά από όλους, τι λες; Θα με ακολουθήσεις;” την ρωτάει και εκείνη εκπλήσσεται από την πρόταση του. “Τί εννοείς; Να ζήσουμε μαζί στο εξωτερικό; Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Αν το μάθει ο πατέρας μου;” πάει να πει κι εκείνος την υποστηρίζει. “Όλα μπορούν να γίνουν όπως τα θέλουμε.“. Ο Καστρινός επιστρέψει στο μαγαζί του σε έξαλλη κατάσταση και ο Λουκάς τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. “Το κάθαρμα! Πρώτα η γυναίκα μου και τώρα έβαλε στο μάτι την κόρη μου, κατάλαβες;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε αυτό το επεισόδιο Ελισάβετ και Πέτρος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Η ίδια μου η κόρη έχει σχέση με τον εχθρό μου. Θα τρελαθώ εντελώς, θα μου στρίψει. Θα το σκοτώσω και θα με βοηθήσεις εσύ” του λέει. Ο Λουκάς που τον ακούει σοκάρεται και φυσικά δέχεται να βοηθήσει το θείο του.

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα ζητώντας για τελευταία φορά την βοήθεια του προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία. “Τελειώσαμε με όλα αυτά. Κουράστηκα να με κυνηγάνε, να τους κυνηγάω.

Θέλω να ηρεμήσω επιτέλους και να ζήσω μια κανονική ζωή” ισχυρίζεται. Στο μεταξύ το σχέδιο του Καστρινού μπαίνει σε λειτουργία καθώς το αυτοκίνητο του Βίκου το έχει ζώσει με εκρηκτικά και ο Λουκάς έχει ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει ξανά το “θαύμα” του

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν είμαι Άγιος έχω κάνει πολλά αλλά με εσένα προσπάθησα να έχω μια αληθινή σχέση

Η Αλεξία καταφέρνει με τη βοήθεια του Παράσχου να το σκάσει απ’ το σπίτι για να φύγει με το Βίκο. Μαζί μπαίνουν στο αμάξι. Η παρουσία της Αλεξίας είναι μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε υπολογίσει. Ο Βίκος βάζει μπρος τη μηχανή και ένα τεράστιο μπαμ αναστατώνει την Πάτρα.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close