Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  118 , 119 , 120 , 121 , 122  :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Το έκανε το θαύμα του ο Γεράσιμος…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 118  στις 4/6/2023

Επεισόδιο 118

Κυριακή 

Ο Μανόλης με την Ευτυχία αγωνιούν για το γιο τους και προσπαθούν να τον πείσουν να δεχτεί να τον εξετάσει γιατρός. Αν και αρχικά το αρνείται πεισματικά σύντομα ο Γεράσιμος καταλήγει σε νευρολογική κλινική. Μέσα στο παραμιλητό του όμως θα αρχίσει να λέει φοβερές αλήθειες.

Η Πολυξένη από την άλλη ομολογεί στον έκπληκτό Θέμη ότι η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του γιου του. Στο μεταξύ η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο ενώ η νεαρή κοπέλα βάζει τον πατέρα της να ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίκος κι Αλεξία νεκροί από βόμβα του Καστρινού ;

Ο Βίκος ζητά από την Θάλεια να τον ενημερώνει διαρκώς για τα σχέδια του Καστρινού εναντίον του. Παρά τις προσπάθειες της Ελισάβετ ο Πέτρος μαθαίνει συγκλονισμένος πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και ετοιμάζεται να πάει εσπευσμένα στη Γερακιανή.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 119  στις 5/6/2023

Επεισόδιο 119

Δευτέρα 

Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε παραλήρημα μέσα στην κλινική και μπροστά στο Σαράντο λέει ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τις τελευταίες λέξεις του πατέρα του. Η μητέρα του Ευτυχία, στο πλάι του, προσπαθεί να τον ελέγξει.

Ο Πέτρος απελπίζεται από την παγερή στάση που κρατάει η Ελισάβετ απέναντι του η οποία του ζητάει να διακόψουν κάθε επαφή και να φύγει οριστικά από τη ζωή της. Την ίδια ώρα ο Βίκος θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιο του να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό – Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δεν γνωρίζει ότι ο Καστρινός έχει δώσει εντολή εξόντωσης του στον Λουκά, που έχει αποφασίσει να παγιδεύσει το αμάξι του με εκρηκτικά και να το ανατινάξει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 120  στις 6/6/2023

Επεισόδιο 120

Τρίτη 

Ο Καστρινός και ο Λουκάς δεν έχουν προβλέψει ότι μαζί με το Βίκο θα γίνει στάχτη κι η Αλεξία, βρίσκοντας το θάνατο όπως ακριβώς και η μητέρα της Αγγελική, από εντολή του ανθρώπου την υπεραγαπά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε αυτό το επεισόδιο Ελισάβετ και Πέτρος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Καστρινός ανεβαίνει στην Γερακιανή για να ανακοινώσει στην Φιλαρέτη τα αποτελέσματα από το τεστ DNA για το γιο της. Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο κινδυνεύοντας να χάσει το μωρό.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 121  στις 7/6/2023

Επεισόδιο 121

Τέταρτή 

Η ύπουλη Κασσιανή σκαρφίζεται τρόπους για να διώξει την δοκιμή από το μοναστήρι ενώ η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τις απαντήσεις των εξετάσεων του DNA.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει ξανά το “θαύμα” του

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν είμαι Άγιος έχω κάνει πολλά αλλά με εσένα προσπάθησα να έχω μια αληθινή σχέση

Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματος με τη μηχανή. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο αδερφός του Γιώργος Μπόγρης, ήθελε να τον σκοτώσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 122  στις 8/6/2023

Επεισόδιο 122

Πέμπτη 

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα ζητώντας για τελευταία φορά την βοήθεια του, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτός ο γελοίος την άφησε έγκυο! Αυτός ο άτιμος, ο αλήτης

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται θάνατοι σε Γερακιανή και Πάτρα

Έντρομος ο Παράσχος τρέχει να ειδοποιήσει το Λουκά προτού ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του Βίκου. Όταν όμως ο Βίκος βρεθεί στη θέση του οδηγού κάποια θα είναι συνοδηγός στο πλάι του κι αυτό δεν το είχε προβλέψει κανείς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close