Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο.

Το παλικάρι δεν παλεύεται άλλο….

Στο μεταξύ η ενέδρα που στήνουν ο Καστρινός και ο Λουκά στον Βίκο είναι θανατηφόρα και έχει ήδη μπει σε λειτουργία. Το αυτοκίνητο του έχει παγιδευτεί με εκρηκτικά και αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να τιναχτεί στον αέρα. Παρόλο που εκείνος έχει ζητήσει από την Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για τα πλάνα του Θέμη, αυτή την φορά τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τον προειδοποιήσει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Βίκος κι Αλεξία νεκροί από βόμβα του Καστρινού ;

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό  Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Έτσι κι αυτός κάνει όνειρα, τα οποία μοιράζεται με την Αλεξία, για το πως θα φύγουν οι δυο τους μαζί στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει ήδη καταστρώσει το δικό του σχέδιο για να τα καταφέρουν, χωρίς να φαντάζεται ότι βρίσκεται μια ανάσα από το θάνατο. Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και ετοιμάζεται να γυρίσει το κλειδί, το χέρι του Λουκά είναι ήδη στο κουμπί.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε αμόκ Κωλόπαιδο τα ‘χεις διαλύσει όλα κανονίζουν να την πάνε σε άλλο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Όμως ξαφνικά, δίπλα του στη θέση του συνοδηγού εμφανίζεται η Θάλεια και η παρουσία της ακυρώνει τα πάντα. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος σίγουρος πια ότι ο ίδιος του ο αδελφός οργάνωσε την επίθεση εναντίον του, αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν, για να φτάσει το ατύχημα που είχε χρόνια πριν με τη μηχανή και τον άφησε παράλυτο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Σε αυτό το επεισόδιο Ελισάβετ και Πέτρος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Και όταν πια παίρνει στα χέρια του το γράμμα, που άφησε πίσω του ο μοναδικός μάρτυρας, δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να το ανοίξει. Την ίδια στιγμή στο ψυχιατρείο ο Γεράσιμος παραμένει εκτός ελέγχου. Η Ευτυχία που δεν φεύγεις στιγμή από δίπλα του, αδυνατεί να τον συγκρατήσει και εκείνος σε έξαλλη κατάσταση εκστομίζει σοκαριστικές αλήθειες. Μπροστά στον Σαράντο λέει ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και δε διστάζει να του αποκαλύψει τις τελευταίες λέξεις, που είπε ο πατέρας του, προδίδοντας ότι ήταν ο δολοφόνος του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει ξανά το θαύμα του

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Δεν είμαι Άγιος έχω κάνει πολλά αλλά με εσένα προσπάθησα να έχω μια αληθινή σχέση

Ο Βίκος στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV , εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα και ζητά την βοήθεια του για τελευταία φορά, προκειμένου αυτός και η Αλεξία να φύγουν στο εξωτερικό. Όμως ο Λουκάς έχει άλλα σχέδια κι αυτή τη φορά τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ενεργοποιεί τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετήσει στο αμάξι του και περιμένει το “μπαμ” που θα γράψει το τέλος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close