Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι.

Τι έγινε λέει;;

Ο Πέτρος όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ενημερώνεται από την Ηγουμένη ότι δε χρειάζονται πια τις υπηρεσίες του στο μοναστήρι και για το δήθεν ατύχημα που έχει ο πατέρας του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Ο Θέμης επιστρέφει στην Πάτρα, στο μεταξύ η Ηγουμένη Φιλαρέτη και ο μητροπολίτης επισπεύδουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι περνωντας σοβαρά τις έντονες ανησυχίες του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό my TV η Ελισάβετ αρχίζει να αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να επιστρέψει στο μοναστήρι και στην ασκητική ζωή που έχει από τα 12 χρόνια της ή αν πρέπει να παραμείνει στο πατρικό της και να αντιμετωπίσει τις δοκιμασίες που τους παρουσιάζονται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Γι’ αυτό κρύβεται στο ξωκλήσι. Τελικά μια μέρα μετά, η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο μητροπολίτης με την Ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη κούρα της. Επειτα εκείνη εξομολογείται στην μοναχή Αυξεντία το φιλί που έδωσε με τον Πέτρο ενώ εκείνος πληροφορείται ότι η Ελισάβετ μετρά αντίστροφα για την Κούρα και επιστρέφει εσπευσμένα στην Γερακιανη για να την δει.

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Ώρες μετά λοιπόν, ο Πέτρος καταφέρνει να μπει κρυφά στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ, ωστόσο η ηγουμένη τους βλέπει και ζητάει εξηγήσεις, έτσι ο Πέτρος με αυτή του την κίνηση διαλύει έστω και προσωρινά την κούρα της Ελισάβετ και εκείνη δεν ξέρει αν μπορεί να τον συγχωρέσει. Θα διώξουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close