Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη.

Δες εδώ τι πάει να κάνει η ύπουλη….

Η Κασσιανή θα μας απασχολήσει στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega. H αδελφή Κασσιανή που φιλοδοξεί να πάρει στα χέρια της την ηγουμενία του μοναστηριού προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Μιχάλη σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Καταστάσεις που θα τη βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της. Αντιπαθεί την ηγουμένη και επιδιώκει να την εκθέσει στα μάτια του Μητροπολίτη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Πιο συγκεκριμένα ενώ η ηγουμένη Φιλαρέτη προχωρεί ολοταχώς την χειροτονία της Ελισάβετ, η Κασσιανή δεν βλέπει με καλό μάτι της κίνηση της αυτή θεωρώντας ανέτοιμη ακόμη την Ελισάβετ για να ασπασθεί το μοναχικό βίο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή

Αφορμή γι’ αυτό οι συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ και η οικειότητα που αναπτύσσει ο πρώτος. Θα δούμε κάποια στιγμή την Κασσιανή απευθυνόμενη σε κάποια από τις αδελφές της Μονής να λέει χαρακτηριστικά: «Κοίτα πως την κοιτάει». Όσο για την Ελισάβετ απορεί με τη στάση της και σχολιάζει: «Πολύ σαν να το ξέρει αυτό το Πέτρο».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close