Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές, αφού του λέει “Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!”

Ε μα πια… αποφάσισε κουκλίτσα μου…

Ο μητροπολίτης απαιτεί εξηγήσεις από την Φιλαρέτη και όπως φαίνεται εκείνη στριμώχνεται άσχημα. «Φιλαρέτη απαιτώ να μου πεις τώρα τι εννοούσες, όταν έλεγες ότι μπορεί να μην έρθει ποτέ, η ημέρα της
κουράς της Ελισάβετ!;», της λέει με αυστηρό ύφος κι εκείνη δικαιολογείται λέγοντας του πως ήταν μια φευγαλέα σκέψη.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καλεί για βοήθεια τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με δάκρυα χαράς στα μάτια

«Μήπως έχεις ξεχάσει, ποιος βρίσκεται απέναντί σου; Δεν είμαι ο οποιοσδήποτε για να πετάς υπονοούμενα και να τα αφήνεις να αιωρούνται! Απαιτώ να μου πεις, ποιος είναι ο λόγος που σ’ έκανε να μιλήσεις έτσι;», συνεχίζει να απαιτεί να του εξηγήσει και η Φιλαρέτη θέλοντας να μπει τέλος στην κουβέντα τους του λέει:

«Σεβασμιότατε, αυτό που σκεφτόμουν, είναι ότι ίσως αν περνούσε κάποιο μεγαλύτερο διάστημα, θα ήμασταν και εμείς, αλλά και η Ελισάβετ, πιο σίγουροι γι’ αυτή την απόφαση…», ισχυρίζεται και οι νεότερες μοναχές που είναι δίπλα στην πόρτα και ακούν το μητροπολίτη σχολιάζουν πως πρώτη φορά είδαν τον μητροπολίτη τόσο οργισμένο.

Δείτε ακόμα: Μαυρο Ρόδο: Το πρόσωπό του είναι μια μάσκα-Από πίσω δεν υπάρχει τίποτα όμορφο

Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ορκίζεται να κρατήσει για πάντα μακριά Πέτρο και Ελισάβετ

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος ανήσυχος με όσα του είπε η Ελισάβετ στο τηλέφωνο, χωρίς βέβαια εκείνη να έχει καταλάβει με ποιον μιλάει, της λέει ότι μπορεί να σε δύο ώρες να είναι στη μονή. Η Ελισάβετ ακούγοντας την φωνή του κερώνει, κοιτάζει την οθόνη του κινητού, βλέπει το όνομα του και αρχίζουν να τρέμουν τα χέρια της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου

Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αφαίρεσε τις κάμερες τώρα Ο μητροπολίτης επιπλήττει την Κασσιανή

«Ελισάβετ μ’ ακούς; Γιατί δε μιλάς; Συμβαίνει κάτι; Πες μου;! Ξεκινάω αμέσως!», την ρωτά ο Πέτρος κι εκείνη σαστισμένη προσπαθεί να σκεφτεί: «Όχι! Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!», του λέει, το κλείνει και τα βάζει με με την Αυξεντία.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί να μας βλέπει η Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

«Μπορείς να μην κρατάς συνέχεια το κινητό στο χέρι σου; Άφησέ το γιατί κατά λάθος πατιέται και καλείς σε ανθρώπους που δεν πρέπει!», της λέει εκνευρισμένη και της παίρνει το κινητό από τα χέρια. Η Φιλαρέτη που την ακούει μπαίνει στο κελί και αφού μάθει τι έχει συμβεί συμβουλεύει την Ελισάβετ να ψάξει καλά το κελί της, καθώς η Κασσιανή έχει βάλει κάμερες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close